Monday, November 29, 2010

Mnet Asian Music Awards 2010

Pagi2 buta tadi...
Aku tengok lah Mnet Asian Music Awards 2010, korea punya nih..
yang diadakan di Macao...
Tengok rancangan ni semata2 nak 'cuci mata' je..
wawawawaw
MySpace

Kumpulan 2Ne1 menang besar dengan 4 anugerah yang dimenanginya..
Album of the year, artist of the year,female group award, best music video..
kumpulan jejaka Hot korea 2pm...menang banyak gak..
Male group award,best dance performance, The Shilla Duty Free Asian Wave Award..
 credit to the watermark

yang penting tengok Mamat Hot buat persembahan...lalalaal


credit to jackhklee4 youtube. video ni bukan sepenuhnya
nak tengok yang seterusnya click sini

p/s: Starworld tayang program nih, disebabkan program ni bahasa korea, mereka letaklah dua orang host nih. konon2 untuk terjemahkan apa artis2 korea tu cakap. Kiranya sambil tengok program ni, boleh dengar suara dua orang ni. Program ni ada juga cakap campur2 bahasa Inggeris.Sebenarnya dua orang host ni tak payah menyibuk dengar suara dorang pun tak apa, dorang bukan tolong terjemahkan tapi buat discussion pulak. setakat cakap 'well they saying thank u', setakat macam ni aku pun faham apa dorang cakap. Nak gila jugaklah telinga aku kena dengar dua bahasa serentak bercakap.

9 Masuk GoaLLLL:

cik aiLebiu said...

adeh melepas tak tengok...xde eng subtitle ke?

rossoneri said...

cik ailebiu,xada sbb tayang live.. so ada lah dgr suara dua org host ni konon2 bg terjemahan...dua org ni xada pun xapa,bukannya menolong, serabutkan telinga ada lah..

natasha MDG said...

kte pun tgk pagi2 bute tadi semate-mate nak tgk 2PM. best gile dorg!

Anna Boleyn said...

adeyh..baik tak yah pkai juru bahas klu cenggitu kan. menyemakkan halwa telinga aje.

rossoneri said...

natasha,hot kan dorang..hehe camera plak asyik tunjuk kat dorang je, mmg heaven...hahah

anna,itu lah..betapa seksanya telinga n otak nih..nasib baiklah dpt tahan sabar,xadalah kuar perkataan pelik2 heheh

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

umh nakal x da tv...so apa2 pun x leh tgk

hakhakhakhak

Fakhrur Razi berkata said...

oh man
mana CN Blue?

rossoneri said...

budak nakal,lorr ai, xapolah tgk kat intenet je ler..

fakhrur,cn blue tak dtg loh, tp ada lah mng satu award, best new male artist

aan said...

tengok jugak. hehe...gigih tu tengok online sebab nak tengok ahli bigbang perform. best giler.