Wednesday, November 24, 2010

Menyampah dengan Streamix..

Okey, sebelum ni pun Streamix aku pernah buat hal..
dan aku tak boleh nak connect...
Lepas aku cabut plug pasang balik...
On balik lepas 15 saat...biasanya akan okey balik..
Tapi kali ni punya memang dah teruk..
AKu memang tengah Angin Giler nih...

Sebab apa aku angin?
Sebab esok aku ada DUA temuduga..
dan aku tak buat homework lagi pasal company tuh..

Nak tak nak, Aku terpaksa pergi Jaya Jusco kat depan rumah aku ni..
15 minit kalau jalan kaki...
Nasib baik ada free wireless kat Jaya Jusco nih..

Aku memang tak ada masa sekarang nak blogwalking..
Hari Jumaat aku singgah blog2 korang okey..
Itu pun kalau Technician tu datang cepat...

p/s: Bukan aku sorang je ada masalah Streamix tapi jiran2 aku jugak...hmmmm

7 Masuk GoaLLLL:

mahira oya said...

coverage x bagus ke..rumah dkt ngn tiang letrik eiffel tower x

Fariq said...

maybe la de mslh kat area situ,,,
cube la contact costumer service,,
rugi je dh byr tp xbley gune,,

Tomato Gurl's Life said...

wah 2 interview tue..good luck dear..nati story ye..

p/s: tenkiu wish besday cik tom :)

rainoserez said...

ada budak jemuan curi kabel kot? :p

NICK IRFAN said...

streamyz x bgus ke? kt area sy streamyz paling ok sekali...

eiela said...

susahkan kalau line problem nih. sabar je lah.gud luck untuk interview tuh.

Latest Entri :
Perjalanan Hidup Sebuah Blog

ct kamila said...

grr...geram kalo streamyx wat hal..

tp streamyx sy setakat ni ok lg..
kehkeh

:P