Wednesday, November 17, 2010

Comel tak?..

Inilah anak buah ku dari Sabah...
Comel tak?mestilah comel kan..
MySpace
Ini masa hari dia nak bergraduasi daripada tadika..
Dia kena buat persembahan ala2 berlakon..
Jadi kenalah pakai dress princess gitu...
Dia jadi princess Aurora...

dan Mak nya pula nak masuk contest Facebook ni ha..
Jadi SILALAH VOTE anak buah aku ni ye...
okey okey okey...
MySpace
kalau boleh tiap2 hari vote ye heheheh..
sehari sekali yeee..heheheh..
Pleaseeee bahhh...


13 Masuk GoaLLLL:

Zairie Husin said...

COMEL ANAK BUAH.. HEHE

Fariq said...

wah comelnye,,
sebaye lak 2...
bley ls ni kalo kitorg dh besar,
bley snding sme2,, heheh..
dh vote..

rossoneri said...

zairie,kan kan comel kan...mcm mak sedara dia..mwahahha

fariq,haaa sebayaa?laaa ye ke..haha tq vote :D

Wawa~* said...

comel jer dia, hehe... sy vote nnt ek. kt ofis ada masalah FB skit.. kadang2 ok, kadang x ok.. sbb kna block kan.. hehe

cik zaza said...

salam..
comel anak buah.. :)
dah vote..

maCy said...

ya Allah comelnya!!!! geram! huhu

NICK IRFAN said...

comel jgk ada x mcm mak sedara dia? hehe...

rossoneri said...

wawa, Thank You!!!!! :D opis mmg suka block fb kan..

cik zaza, Thank You!!! :D

macy,hahahaha kan kan.nanti dia blk rumah ni,habislah dia..

nick,hahahhaa adalah sikit2 hahah

Tomato Gurl's Life said...

comelnya..mesti auntie dia lg comel ek ;)

Kalamhati said...

ololo comelnyeee..akak dh vote..=)

rossoneri said...

tomato, lalalala mesti laaaa hakhakhak

kalamhati, tq kak!!!! :D

FaTiN said...

sudah vote ! she's soo cute !

Anna Boleyn said...

comel! :)