Sunday, November 28, 2010

Ngangkung

Malam semalam pergi tengok Ngangkung...
sebenarnya cerita lain yang aku nak tengok,
cerita lain yang aku tengok kat wayang...
haish,nak buat macam mana, kawan aku semangat Filem Melayu
(aku nak tengok Harry Potter)

Barisan pelakonnya, Shaheizy Sam, Angah Raja Lawak, Mazlan, Eira Syazira, Azad ..
dan ramai lagi

Aku ingat kan cerita ni lawak2 bodoh yang aku tak layan tuh...
Tapi not bad lah, lawak pun memang lawak lah...
dan yang bagusnya, part seram, memang seram...
aku asyik terkejut je, sakit jantung okey..
Plot filem ni pun bagus...
Kisah orang yang suka berjudi, mintak nombor ekor kat hantu...
(hantu jenis apa2 pun boleh mintak)
Akhirnya kehilangan banyak benda..
hubungan keluarga pun boleh terjejas...
ada pengajaran lah cerita nih...
Tak berapa nak tekankan sangat pasal mantera serapah..
(jampi2 dia pun lawak)

Jadi, kalau korang bosan2 tuh tak tahu nak tengok Filem apa..
Selain filem Dua Alam, korang mesti dah tengok kan..
ha, lepas ni boleh lah tengok filem Ngangkung nih 

Trailer Filem Ngangkung

14 Masuk GoaLLLL:

Fariq said...

btul2,, ngangkung cite mlayu yg sgt bgus ditonton buat masa ni,,

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho
cmbest jer trailer dia

nnti ak nk tgk larh ;D

maCy said...

time cti jgn hrp la dpt tgk wyg. huhu


suke sam. ngee

hamzah ian said...

bila la gua dpt tgk hary potter ni..

FiesyaaChacha said...

ouh best ye babe? i engat seram2 je byk.. hehehe

mier@merr said...

nak tgk!

rossoneri said...

fariq,kan kan..

fakhrur,baik ko g tgk...

macy,aik kenapa???sama sama,suka sam gak..dia berlakon best

hamzah,huuu sama lahhhh

fiesya,xlah,xada apa nak takut sgt.. cuma terkejut2 je..

Anna Boleyn said...

belanja hana tngk wyg jom! hehe :p lama da tak tngk wayang. sadis arh

Zairie Husin said...

sis.. ahad nie baru nak layan ngankung.. ngan tersayang.. ceh! hehehe

Cikbelog said...

aha bes ek cite ni?kekawan pun ada ajak gak tengok cite nie tapi tulah..risau kowt pengsan lam hall tu je coz cikbelog ni memang penakot..ngeh3

hans said...

ingat nak tgok esok
tapi esok nak makan kenduri plak
haih
xtau bila dapat tgok

P/S : Followers Blog Tu Banyak! Komen Beratus - Ratus! Tapi Apa Yang Hebatnya Blog Tu?

Hellioz said...

tengok tajuk dia pon da xselera
cmne?

haha~

rossoneri said...

anna,kamu kan dah keje, kamulah blanja..hahahah

zairie,ececece sukanya dia..have fun

hans,hehe xpe,ada lagi masa

hellioz,hahahahah ala tapi cerita dia ada selera,dun worry

maverick said...

lepas ni tengok ngangkang pulok...;p