Sunday, November 14, 2010

Sebab gembira nak kahwin

Hey Bukan aku yang nak kahwin okey...
KAWAN aku...
hahahah kang tak cakap nanti jatuh saham aku
MySpace..lalalalala

Kawan aku ni punya gembira teruja senyum sampai ke telinga..
walaupun lambat lagi dia nak kahwin
gembira sebab apa...?
Sebab Boleh SHOPPING!! yeayyyy...MySpace
hahahahhaha...
Hantaran dia buat sendiri okeyy..

gembira nak kahwin = shopping+nak buat hantaran

Disebabkan dia terlampau teruja..
Kain Baju Pengapit dia dah belikan pun...
Hahahaha..adeiiii....

 Dia tanya aku nak design yang sama ke untuk dua2 belah pihak
(belah pengantin lelaki dan perempuan)
Aku jawablah aku tak kisah sebab i like kebaya heheheheh..
memang banyak baju kebaya jenis ni dalam almari, cuma tak pakai je sebab tak muat
lalalalala...
dan pada hari itu juga dia terus beli...
MySpace

thanx eza..

9 Masuk GoaLLLL:

Zairie Husin said...

cepat nyer beli.. mesti x sabar nak kawin nie.. hehe

zzanyy said...

Kain hitam-putih lawa =)

Tomato Gurl's Life said...

cantiknya kain tue...wow mesti ros cantik pakai kebaya ;)

mier@merr said...

wah...sweet yg putih tu...tp yg merah klu pkai msti elegant gile..

Fakhrur Razi berkata said...

dia belikan ke utk kau skali ke?
bestnyer..
aku teringn pakai kebaya =.=

mahira oya said...

bile kawan kite kahwin mmg rase gembiraa..lg2 besties kan..kite pon excited

Anzur Anuar said...

wish siap2. selamat pengantin baru... :D

Entry terbaru: Celcom BlackBerry Torch 9800 dari Nuffnang?

akubiomed said...

Tentulah bergembira membina rumah tangga dengan orang yang bakal menjadi suri di hati.

Fitrihadi said...

woahh nak kahwin tapi bajet takde..adehhh