Monday, November 15, 2010

Ac Milan 1-0 Inter Milan

Yeayyyy Menang!!!!!...
sebab apa menang?
sebab Aku Tengok mwahahahahhaa...
MySpace
barulah Milanista ada semangat nak main bola...
walaupun menang dengan gol penalti

pak berahim Ibrahimovic berjaya mendapatkan penalti..
walaupun yang jatuh dulu 2 orang defender Inter.kelakar okey..
dan berjaya menjaringkan penalti dengan mantap..
sayang pak berahim
Untuk permulaan permainan ini, Ac Milan terus menyerang dan menyerang..
Materazzi dengan rambut punk itu berusaha bertahan bersama2 dengan pemain pertahanan lain..

Permainan kali ini agak agresif sampaikan Ac Milan mendapat 5 kad kuning..
mamat street fighter Abate mendapat 2 kad kuning,
menyebabkan dia say arrivederci giuseppe meazza (ini stadium okey)...
Mood Seedorf bermain dengan menghantar bola tidak tepat, shot ke laut sudah datang..
tak boleh nak buat apa kalau dia dah main macam tuh..
hanya berdoa dia keluar cepat..
dan Boateng pula masuk menggantikan Seedorf..
Darah aku memang seriau setiap kali Sneijder datang menyerang..
nasib baik ada Abbiati..
MySpace
Untuk masa kedua ini, Inter banyak menyerang..
tapi, Abbiati adaaaa...
MySpace
perlawanan ini tamat dengan masa tambahan 4 minit..lama okey..
Nesta pun dah terguling tak larat..
Pemain AcMilan yang lain semua bagi sokongan kat dia suruh bertahan..
siap peluk cium lagi...erkkkkkkkk
MySpace
Gattuso kat tepi dah jadi cheerleader suruh bertahan..
Yang penting
ROSSONERI MENANG!!!

Ac Milan masih mengekalkan kedudukan di tempat pertama..
Diikuti dengan Lazio..
(Lazio turut menang melawan Napoli. Kedua2 perlawanan ini juga menentukan siapa di tempat 2 dan 3)
Manakala Juventus kini di tempat keempat sama mata dengan Inter.

7 Masuk GoaLLLL:

Anzur Anuar said...

wah! minat bola jugak erk. hehe. :D

Entry terbaru: Celcom BlackBerry Torch 9800 dari Nuffnang?

Fariq said...

ni lah berkat dari review ritu.. heheh...
tp kwn sedih chelsea kne bantai.. aduhhh

rossoneri said...

anuar, biasa2 je..hehe

fariq,haha dah review terpaksalah tgk wpun ngantuk gila...
how come boleh jadi macam tuh

Fariq said...

xtau la..
mybe sy xtgk agknye,,

Anna Boleyn said...

hahaha semangat betol anda kan. :P


p/s :hari sabtu ngan ahad rajin on9 tak? bagi jawapan kat sini :

Anna Boleyn's Survey 2 : Weekend....... Get Online or Hang Out??

rossoneri said...

lorrr knp xtgk..patutlah dorang terus lemah semangat...

Sufi Tshirt Printing said...

haha..benitik amik alih..hancur terus inter..kihkhi