Tuesday, November 30, 2010

Jawab Soalan ini..

Baiklah, kali ni tag datangnya daripada Fariq atau nama blognya Fariqscorpio..
Sorry gak, lambat buat...eheeeeeee
Rasa macam tengah buat sesi berkenalan antara blogger2 pula..
Heheheh..
sebab kena jawab2 soalan kan..hari tu tag dengan Balqees (click post haritu)

Kenapa pilih nama blog macam ni?
sebab suka

5 Perkara kamu suka
Coklat
Ac Milan
Jepun
Lee Junho..???or Pippo..??
Dengar Muzik yang best
Haiyo mana mata dia,dah macam Nobita,nampak garisan je
Credit not to me.lupa daa web mana entah angkut nih

  5 perkara kamu tak suka
Orang berlagak
tak ada benda nak buat
Manchester United
Mourinho
Batal saat2 akhir
(jenuh aku pikir amenda aku xsuka)

Tag??
Siapa2 je lah ye..

15 Masuk GoaLLLL:

Zairie Husin said...

minat la arsenal sis.. hehe

NICK IRFAN said...

ada di tag lagi! hehe

Fariq said...

wah2,,, lmbtnye die,,
jom2 join ni... sini.

The Sharkox said...

Manchester United
Mourinho..

HAHAHAH>>>

Man U kena dah malam tadi
Maurinho kena lauk malam kelmarin..

HAHAHAHA

rossoneri said...

zairie, ala dik, boleh tidur tgk arsenal main..hahahah...tp arsenal ok lagi lah,kalau compare liverpool dgn MU..

Nick,ehehehe

fariq,hahaha jgn ler mare nanti cepat tua...hahah

the sharkox,hakhakhakhak laaa ye ke.. hakahkahkahkah bagus2

nora said...

mourinho?? i like u la mourinho

Zuewairy said...

oo..suka coklat.. sama la kita:)

hamzah ian said...

oh tag tag

maCy said...

siapa2 je lah plg senang kn. keh2

rossoneri said...

nora,ngeeeee

zuewairy, coklat the best

hamzah, ya tag tag

macy,hakhakhak abes tuu pening nak pikir

Heidi Shafiq said...

x suke manU? ok kite musuh! :P

ChiKeDees said...

suker mate sepet la niey ek...

rossoneri said...

heidi, hahahahah

chikedees,xsuka sebenarnya tapi sbb dia comel sgt hahaha

Fitrihadi said...

Coklat menggemukkan..erkk

rossoneri said...

fitri,janganlah mkn slalu haiyooo eheee