Tuesday, November 30, 2010

Syok Sendiri

Siapa syok sendiri?
Aku?
Bukan...
Ini Kenyataan...

Seperti kebanyakan daripada kamu mungkin tahu,
Bahawa Pakweku (Pippo Inzaghi) sudah tercedera di kakinya,
Oleh itu dia tidak dapat bermain selama 6 bulan...
Makanya, sekarang ni mestilah dia sedang duduk di rumah bersenang-lenang..
(okey, aku tipu, mungkin dia sedang berparti)...

Tapi, aku sangatlah terharu..
sebab dia bukak aku punya blog...
walaupun tak selalu (dah injured baru nak bukak aku nye blog)..
Tak caya? laaa betullah nih...


Lihat lahhhhhh...tu ha, dari Itali Tengok blog aku nih..
Siapa lagi dari Itali yang nak tengok blog aku ni melainkan Inzaghi sorang je..
lalalalalaaaaaaa

Motif sebenarnya aku nak bagitahu,
Kedudukan Ac Milan dalam Serie A tak tergugat dek Lazio kerana mereka pun seri..
Lazio 1-1 catania..
Juventus pun seri 1-1 FIorentina..
Walaupun Inter Milan menang besar 5-2, tapi masih berada di kedudukan ke-5,
beza 7 Mata..
Agak2 Ac Milan boleh menang Serie A tak?..hehehe..
bye bye Inter..

Aku dengar si Mourinho tu kena belasah dengan Barcelona..
padan muka, padan padan padan mukaaaaaaaaa, mourinho padan muka padannnn

Yelah, Xavi my hero ada...siap jaringkan gol lagi..
Real Madrid kena banyak gila Kad Kuning ( lebih kurang 7)..
Tu lah, ko Mourinho nak sangat player ko dapat kad merah..
ha amek ko, si Ramos dapat kad merah..
 
Next ac milan match, Brescia!...

6 Masuk GoaLLLL:

oya said...

power blog kamu...italy lg..syoknya die

aan said...

mmg teruk real madrid kena belasah ngan barca. huhu..

maCy said...

zidane da xde merangkak ler mereka~



ape pun. entry ni poyo tau x poyo! haha



setiap entry pkwe die berubah. haha

ParkAir said...

go! go! inter milan!! :P

rossoneri said...

oya,hahahah..

aan,nasib lerrr

macy,hakhakhakhakahka syhhhh nanti inzaghi dengar dia jeles.. hakhakhakhk

ParkAir,lost lost Inter milan

Fariq said...

ozil awal2 dh kene kuar,,
sedih,,