Thursday, November 11, 2010

Jay Park datang Malaysia

huuuuuuuu lama tak menaip kat blog nih...
Aku pelik lah...
Kenapa laptop sakit, Tuannya pun sakit?
hhahahah...hari tu aku baca kat blog Anna Boleyn ni ha...
Laptop dia kena virus dia pun kena sekali..
Yang paling best lepas tu laptop aku pun 'sakit',
dengan aku2 sekali join the club ....
(ingat kembar apa... manusia+laptop mwahaha)

Ok lah, berbalik pada tajuk BESAR tuh..
Jay Park atau Park Jaebeom akan buat fanmeeting kat Malaysia pada 4hb Dec 2010 ini..
Di Putrajaya (picc)....
(pelik okey buat kat PICC,selalunya kat sekitar2 KL je) 

Yang paling best video yang dibuat oleh Jaebeom ni berkenaan fanmeeting ini lah..
Paling comel bila dia cuba nak sebut 'Kuala lumpur' dengan 'Putrajaya'...
Haih,memang nampak benor dia sememangnya tak familiar langsung dengan Malaysia..
Tak apolah, lepas ni belajar2 lah....


sesiapa yang nak beli tiket tuh,
bolehlah pergi ke Absolutely Pop Resources (click)...
Harap2 tak adalah terjadi macam JYJ datang tu yee...
credit to Jay park twitter

4 Masuk GoaLLLL:

maCy said...

sakit rindu kot. lalalala ;p

fitri said...

jap park? sape tuh?! HAHAHA. *xsuke korea!*


http://fitridzulkifli.blogspot.com/2010/11/my-accident-this-may-sound-like-i.html

ChiKeDees said...

kita tak minat sangat kat dier..

rossoneri said...

macy,lalalalalaaaa hahahah

fitri,ala buat2 tau cukup..

chikedees...hehehe