Monday, November 1, 2010

Happy Anniversary kawanku..

memang aku tak ada mood nak menaip ni sebenarnya..
my baby lappy tak ley bukak..
huhuhhuhu...
apa2 je lah..
penat nak marah,penat nak bengang...
ini aku guna abang aku punya laptop..

Apa2 pun Happy Anniversary buat kawanku yang sengal yang suka marah2 yang suka gaduh tuh...
Sudah 7 tahun pun hubungan kawanku ni bersama tunangnya..
Lama kan?..
Nak tahu apa rahsia hubungan mereka yang lama ni?
Rahsianya ialah....
MySpace
MySpace
hmmmmmmm...apa tadi?..
MySpace
MySpace
oh rahsia hubungan yang lama tu eh..

rahsianya ialah bergaduh hari2 agar dapat mengeratkan lagi hubungan...
kan kan kan....hahaha kalau dia baca ni gerenti aku kena belasah...
MySpace
tak lama lagi mereka hendak disatukan...
ohh so sweet...
aku pulak yang terlebih teruja bila aku pikirkan dorang bakal disatukan tuh
MySpace..
Terutama sekali bila aku pulak yang kena jadi pengapitnya...
(Bakal pengantin ni ha dah bising, suruh aku tempah baju cepat. alaaa aku beli baju siap je terus hahaha)..

Dah lah tuh, pengapit lelakinya adalah kawan aku yang Tarzan, sengal tahap cipan,
dan kalau korang tak pernah tengok pengapit perempuan bergaduh dengan pengapit lelaki,
mungkin bakal terjadi..
Aku tak tahulah kenapa nasib aku ni asyik malang..
im bring luck to others, but not myself.lalalala haha

9 Masuk GoaLLLL:

Fara Wani said...

tak sabar nak pergi majlis mereka!!

ehem ehem. selalunya pengapit pun berpasangan tau. hahaha.

syaza kelyza said...

7 tahun ? sweetnye !
happy anniversary untuk beliau ;)

~cahayaratu~ said...

slalu nya pengapit laki ng pompuan akan disatukan...hahaha

rossoneri said...

hey fara dan ayam,berpakat pulak korg eh..oh nooo plz lahhh..xkan semalang itu nasib aku ...fie, ko sanggup biarkan org lain amek aku ke.. hakhakhak lalalalaaaaa

syaza..kan kan sweet kan..

NICK IRFAN said...

cik roosneri ni bila plak nk kwin? hehehe ha! mne thu ada jodoh je dgn pengapit lelaki? hehehhe ops! jgn marah yer... cuma bergurau... :)

Tomato Gurl's Life said...

wow lamanya 7 tahun..tahniah pada kawan ros...ehem..pengapit bakal menyusul lepas tue plk..hihi

Anna Boleyn said...

hehe.. waa..jd pengapit.nanti upload gambarnya tau. apa2 pon happy anniv utk kawan tu. semoga berkekalan lah hendaknya sampai bila bila. :)

maCy said...

isk2 lamanya... xsabar nak pegi. eh dia xjmput macy ye? haha ;p

rossoneri said...

nick,lambat lagi okeyyyy...oh tidakk

tomato,hehehehe kita lambatttttt lagi

anna,no prob,gerenti kita upload,esp gambar candid lalalala haha

macy,hahahahaa jom g sekali..boleh tukar shift dgn kita haha