Friday, November 12, 2010

Walaupun Kau....

Walaupun kau duduk berjauhan denganku..
Walaupun kau sentiasa dikelilingi dengan Ratu Cantik..
Walaupun kau bersarapan Spageti, aku bersarapan nasi lemak..
Walaupun kau tua 14 tahun dariku..
Namun.....

I always loving you..and now it's been 8 years.....

Kerana kau, aku tahu Ukraine dan Romania tu negara Eropah...
Kerana kau, aku beli buku 'Mari belajar bahasa Itali'...
dan sekarang kau sudah menjaringkan 70 Gol...

Adakah kaki kau akan berhenti menyumbatkan gol begitu sahaja?..

Okey, penat pulak aku nak pikir ayat jiwang2..
haha...lalalallalaaaa....
MySpace
My baby Pippo Inzaghi mengalami kecederaan yang teruk pada kakinya..
Menyebabkan dia terpaksa berehat selama 6 Bulan..
Dalam bahasa Kasarnya 'Season ni hanya boleh tengok bola je lah'...
Sama ada dia akan bermain semula atau pun tak.....tak tahulah..
Doktor menyatakan dia boleh bermain semula selepas 6 bulan tu..
Tapi umur dia kan dah nak masuk 38...

Pippo, no matter what your decision is...
i accept it...
but it will be more exhilarating if u just marry me...
i'm finished my school already...
lalallalalalaaaaa....
MySpace
kat laman web Ac Milan ada suruh tulis kata2 semangat apa2 je lah untuk Inzaghi..
Aku nak suruh dia masuk meminang lah, boleh?...
MySpace

15 Masuk GoaLLLL:

Zairie Husin said...

akak aku nie memang kaki bola.. hehehe... hidup bola sis...

p/s : AC still xley fight arsenal.. ehehehe

Zuewairy said...

wohhhh!

ingat sape la td..

rossoneri said...

zairie, hkahkahkahk oklah tu dik, daripada kaki clubbing kannn...eh hello,cuba suh arsenal tu menang champ league dulu ler..

zuewairy...heheheheheheheh

NAJ HEBAT said...

fuyooohhhh!!!


cinta gile sama itu -----



GOALL!!!



haha


mereng jap~

ardinihumaira said...

heeeeeeeeeeee...
dni suka ngelat tengok bola :p

rossoneri said...

naj hebat,hahaha okey

ardinihumaira...hehe

kyo_9 said...

argh..
sebab dia lah ak minat AC Milan..
last2 tersungkur gak -_-"
harap2 dia cepat sembuh~

Farah-Izzaty said...

errrr.... nganga kejap baca puisi intro tu.. huhuhu..

darkbatman said...

hahaaa.. den tertipu.sbr jelaa..
ingatkan utk bf td..

rossoneri said...

kyo,huhuuu sama lah kitaaa...

farah,hahaha kenapa nganga..geli ek..

darkbatman..hahaha lorrr ai..xberniat tuk tipu sape2..hahaha..

maCy said...

cis. haha. macy minat gak. tp setakat layan tengok n layan kutok serta berduka. player ta amek tau sgt. hehe

Wan Gerrard said...

kecewa gak Pippo injured lama, dah lama ikut perkembangan die..hmm mungkin masa untuk bersara kot

get well soon Super Pippo ^_^v
pernah kecewa kan Liverpool kat final champions league, terbaik.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

boleh je asal dia suka adik..hehe

rossoneri said...

macy,hahah part mengutuk tuh xmenahan..

wan gerrard...itulah..at least last match dia menang lwn palermo,match sblm ni dia wat 2 gol...sekurang2nya xadalah dia ralat sgt..

BABY(MAMA AMANA%ARIEF),wowww akhirnya ada gak orang yang support..thanx kak.. eheeeee

Fitrihadi said...

erkkk no komen..haha ingatkan kekasih betul2 kat luar negara adehhh