Saturday, March 5, 2011

Beastly

Hari rabu hari tuh,
Aku pergi tengok Beastly sebab dapat tiket percuma daripada Nuffnang!
Wayangnya kat The Curve,kami park kereta kat Ikano. hahaha.
Tak ada gambar pula nak ambil.
Maklumlah kami tak gila kamera.
Lagipun aku dah lama tak jumpa kawan aku tuh.
Kalau dah bercakap dengan dia non-stop,dalam kereta aku tahan bercakap,
nanti kami sesat lagi sebab asyik bercakap.
Haha,biasalah perempuan.

Beastly, kisah lelaki kacak yang bangga dengan kekacakan beliau,
suka menghina orang yang hodoh.
'Kamu hanya akan berjaya jika kamu cantik' (sengal kan ayat dia)
Vanessa Hudgens ni pula jenis low profile..
Tapi dalam diam dia sukakan lelaki itu..
Kat sekolah dorang nih,ada ahli sihir..
(Mary-kate Olsen,pergh seram+hot okey)..
 credit MTV
Dia sumpah lelaki ni jadi Hodoh,
habis badan dia berselirat dengan tatu akar pokok...
(kat kening lelaki ni ada tulisan arab,aku google rupanya tak ada makna)
(random alphabets only)
Cerita ni ada lawaknya gak, especially orang buta tuh..
Suka gila aku kat mamat tu..
Ending cerita ni pun korang dah boleh agak kan,
Maklumlah happy ending ever after...
 nak tengok sebab minah ni je (credit google)

p/s:Aku sibuk.sekian. i like i like busy busy..ohhhh~

Oh rating Saya 3/5
tak tengok kat wayang pun tak rugi..

18 Masuk GoaLLLL:

skandaLdariLangit said...

bape bintang ni yunk?

echah mashuri said...

huhuh...knpa ttu tuh berselirat gitu.t[p cmbest je cite neh.huhuh

Rina Rossoneri said...

macy,3 sayang..tunggu kuar tv pun xpe..

echah,entah,sbb wizard tu suka pokok kot...bolehlah,santai2 tgk cite nih

Raji berkata said...

Woahhh neil patrick ker pelakon der?
msti klakar ;D
aku tgk der blakon dlm how i met your mother pun xkering gusi gelak

btw btol ah
dalam tokyo dogs bnder tuh wat ak ketawa xigt dunia
hahahah
ad skali time der buat lawak time tu der tgh memasak tapi der sorg jer senyum.. yg lain cm blur eh tu lawak ker

Wan Gerrard said...

hmm 'tak tengok kat wayang pun tak rugi' hehe free xpe :P

LIVERPOOL vs Man Utd

aLieF si Muncung ManiS said...

alief tak tgok lagi...trpaksa download kat tenet lepas ni..kat tmpat alief stdy(kelanta) ni tak ada wayang..huhu..alief suka crita comedy romance..huhu..ohhh vanessa hudgen..comel.

bunga said...

wah..best la leh tengok..tapi 3 bntang je..kira sederhana best la yek..hehhe..

ara said...

nak tgk!!..
best tak?

A.s.t.i.n.a said...

ala ross.. haha promo ni betul2 cam tak kasi org gi tengokkkk

me | is | aku said...

lorh. bru igt nk p tgk

echah mashuri said...

rina.blnje lah kite.nk tgk wayang gak.eehhehe

sugar2 kapas strawberry said...

macam best je..

TunTeja said...

sy pun baru tengok cte ni semalam! lawak gilozz si bute tu.comel! haha

ghost writer said...

aku macam biasa sangat tengok mamat tuh berlakon..rasanya ada citer bersiri yang dia berlakon sama..argh,dah lupa lar plak..

NICK IRFAN said...

cte bru ke ni? menarik jgk

The Crow Empire said...

woo~ Tak best ke cite tu? aiseh.. tp mcm cool jek ade tatu akar2 pokok kat badan kan? Nak buat lah. Try2. lalala~

Mak : Apsal badan tu.
Aku : Ni style baru mak. Yeahah!
Mak : Itulah. Tido byk sgt. Kan dah berakar satu badan.
Aku : Erk..

Kesimpulannye.. Membuat tatoo akan memberi persepsi negatif pada diri. koh3.. sekian..

(^_______^)

Bro Fit said...

asyik cerita kat blog je.. bila nak belanja saya tengok wayang???

farhana latiff said...

yepp! this story is amazing!
follow me yeah?
http://cestlaviedeann.blogspot.com/