Saturday, March 19, 2011

Raja Lawak Amerika

Malam tadi peringkat akhir raja lawak. kan..
Dah tahu siapa menang kan..
Aku tengok pun awal-awal je...
Biasalah kes berebut TV..
Sebenarnya aku tak pernah tengok pun Raja lawak ni..
Aku tengok bila abang dan akak aku bukak je...

Sebab aku tak tengok, aku ni jenis susah nak gelak dengan lawak dorang..
Tapi pengacara dua orang tu ha, johan dan zizan tuh, memang best lah kan..

Dan aku bukan nak cerita Raja Lawak malam tadi punya...

Aku ada tengok Last Comic Standing..
Raja Lawak Amerika lah nih..
Ok, sebenarnya bukan setakat tengok lah..
Aku kena terjemahkan program tuh..
Dua peserta peringkat akhir dorang tu kan..
Buat aku tertanya...
"Lerrrr macam ni je ke dorang punya peserta"

Kalau dah namanya United States kan..
Biasalah lawak dorang kan lucah..
Jadi mestilah lawak peserta dua orang ni lucah..
Peserta pertama, Felipe Esparza,
Suara memang tak jelas beb, aku tak dengar satu apa pun perkataan keluar dari mulut dia..
(Nasib baik ada skrip untuk aku terjemahkan)
Tapi dia ni memang kelakar lah..Cuma suara je..
Peserta kedua, Tommy Johnagin,
Ini lagi teruk dan hampeh, nasib baik tak menang..
Suara dia memang dah power..
Tapi pergh lawak dia wei, Lucah tahap 20sx tau...
Korang bayangkan dia cerita setiap langkah dan peringkat, dia buat seks dengan perempuan..
Dan Korang bayangkan lagi..
AKu yang kena terjemahkan ni macam mana...
Pengotor gila, dah lah tak lawak..memang aku emo gila terjemahkan part dia..

Jadi, jangan sangka orang luar itu hebat..
Hargai apa yang kita ada..
Ohhhh tetibaaaaaa....

p/s: Oh ye, apa kes Malaysia dengan Jepun nih..sekarang kisah Big Mama dan Jepun pulak..

12 Masuk GoaLLLL:

Zairie Husin said...

selamat malaysia x lawak mcam tu.. :D

The Crow Empire said...

heheh.. takpe. terjemah kerana tugas.

Org putih ni bab2 lucah dah sampai tahap melawak. Tak guna betul. Buat jahanam minda jek. koh3..

(^___^)

Raji berkata said...

hohoho tu lah macam xde modal lain utk berlawak pula :)
biarlah lawak sesuatu yg tidak menyalahi di sisi undang2 :P

owh Big Mama dgn Jepun eh?
Big Mama ad tercakap tsunami tu ialah sebab pembangunan tidak seimbang di Jepun.. ntah gara2 tuh makin ramai lak wat andaian sndri macam2 lgi diputar belitkan..

toyolkiut said...

oh..
TK dua2 x tngok..

Bro Fit said...

last comic standing?? jap nak terjah kat youtube..mesti ada hehe thanks for sharing :)

- Fitrihadi.com -

chek ezza inchik man said...

raja lawak bosan..hurm..hey hey hey you...mcm mana u terjemahkan part tu you? euwww

bunga said...

mmg xlawak ok..lau ckp lucah2..

yah..undi tuk zizan..ahaha..

gabanMorka said...

aku xminat sgt raja lawak
sbb aku susah gak nak gelak dgn lawak dorg

rainoserez said...

aku tak lawak, aku serious..
(heheheheee..)

KaCaNg87 said...

huhu...Raja lawak M'sia pon ad gk unsur2 lucah..haishh...x suke!!

skandaLdariLangit said...

pestime macy tgk rina. haha. ok la :D

ghost writer said...

alamak apsal aku tak tau pon ada program raja lawak kat amerika nun...

ketinggalan tul aku nih.maklumlar takde tv.huhu