Wednesday, March 23, 2011

Kawanku dah bersalin..

Woooo Woooo
kawan aku dah bersalin..
dah ada anak..
woooooo..
dapat baby boy!!!...
comel wooo..
ye lah baby kan memang comel...
Nama dia dorang tak letak lagi..
Baru je lahir Isnin lepas..
Jealous tengok dia dah ada baby..
Tapi kawan aku bersalin kat Penang lohh..
dia tak ada kat KL..
Nampaknya kena tunggu dia balik KL..

Aku, boyfriend pun tak dak..
Sob....sob..sob...

Apa-apa pun, tahniah pada kawanku Hanum..
Satu pencapaian baru! yeahhh!.....

p/s:Gambar baby tu aku curik kat fb dia.,...mwahahah..

16 Masuk GoaLLLL:

echah mashuri said...

ololool omeyYyyy!!!dahla chubby.hehehe..erm.kita bila ni rina?;p

Wan Hafisah Collection's said...

mmg comel baby tuh..
tp u n echah kalu tunggu2 lagi, alamak!!

sure pegang title keramat.

ahahahhahahha..

cik aiLebiu said...

alahaii babyyyy...itulah pasal kan..ni bila dah tua ni terus rasa "kan best time2 cenggini aku dah ada anak" ngehe..

diana said...

sempat lagi selit ayat shahdu kat situ..
citer pasal baby baru dah la..
wakakakak

aliesha kirana said...

AK pun sama. kawan ramai dh bersalin, AK Bf pun nan hadoo..sedih..

aLieF si Muncung ManiS said...

alief kan ada..kta kan couple sejati...hehe..kidding...

skandaLdariLangit said...

bile ai na bsalin. en ada ank sndri ni~

NICK IRFAN said...

comelnyer!! sian awk xpe nnt ada la jodoh tu..

The Crow Empire said...

huhu comey. muda2 dah ade baby. Murah rezeki. Sy pun mcm rosmerry jgk. Belum ade baby lg. koh3..

(^___^)

Kalamhati said...

ololooo tomei!tahniah utk kawan rina..
takpe2..cari boipren cepat!hehehe

mr_mrs mikko said...

comel ah baby kwn awk tu...
eeeeeiii..
aku suka ciyom bau baby!

aNiS aNiSa said...

xsabar nak ada baby kan?ehehe

macm da bau2 nasik minya ja~
kalau xdak bf xsmestinya xley kwen kan??

jdoh ni bukan kerja kita =)

entry best : Doha atau Qatar~

M a W a D D a H said...

comel...nati kawen jugan rina nie..hehe

bunga said...

alaihai..omelnyer..

touya said...

touya < - - - dengan bayi dia nie failed

Wan Gerrard said...

nama kan die WAN GERRARD ^_^
err leh ngorat :P