Friday, March 11, 2011

My First Kiss

Aku sibuk fokus membuat kerja..
Dia memandang aku..
Dengan matanya yang berkaca-kaca..
Bengang sebab aku tak endahkan dia..
Lalu dia mula mendekati aku..

Aku meneruskan kerja aku..
Perlahan-lahan dia sudah datang dekat padaku..
Jeng Jeng Jeng..
Badannya mula duduk atas pangkuanku..
Haish, Macam mana nak buat kerja ni..
Aku pun memandang dia dan Dia..

Menyondol Bibirnya ke bibir ku...
MySpace

PaP!!, adeiiiii betapa kuatnya sondolan dia itu...
Habis terasa berbulu di mulutku..
Haish, Keding ini..
Lalu aku suruh dia turun dan masuk sangkar...

p/s: kawan-kawanku, interview itu ok saja. tapi tak tahulah dapat ke tak..
p/s: udah-udahlah tu citer pasal Milan kalah. Sedih tau.
p/s: oh, masih ramai lagi yang pakai baju kurung dengan selipar rupanya.

16 Masuk GoaLLLL:

kiwi said...

apakah utu??kucing ke msuk sgkar ????

Fairus Bin Mamat said...

BAIK PUNYA 1ST KISS :)

aliesha kirana said...

hahaaha..alalalaal comelnyaa si pemberi ciuman itu. hahaah!

A.s.t.i.n.a said...

alamk. jumaat hujan2 begini.. saya sgt sensitif tauu..

farraain said...

waaaa...lma xsinggah bel0gg km0o lahh..heheee...:))

cik aiLebiu said...

ololoh nak tarik perhatian la tu tgk tuan dia asyik buat keja..

ehem..kita mcm berminat lah nak try itu keja..bleh kasik detail tak? ;)email pun bleh - cikailebiu@gmail.com

nora said...

ko dah ternoda
oh TIDAKKKKKKKKKKKK!!!!!
(ok aku mmg suka drama melayu :p)

ENTRY HOT : dia tinggalkan aku...

|-sw33t-dream-| said...

hahaha...kontroversi sungguh cerita di atas...

siti mastura mohd zakaria said...

ramai je org pakai baju kurung ngn selipar... lagi selesa...^__^

Fay said...

kucing? ;p

NICK IRFAN said...

sapa yg kiss tu? rasanya kucing kot

echah mashuri said...

pehhh...dicium tanda sayang.ehehheeh..;p

ghost writer said...

satu kerugian lar kalau depa tak terima kau..

mana 1st kiss aku hari nih..?huh

Catherine- said...

nak kiss jugakkkkkkkk

x mau bunyi pap

mau bunyi


mmmmmmmmppphhh...


;p~

anamizu said...

kissing siap menyondol tu!! hik3

echah mashuri said...

sygg!update lorhhh.:(