Monday, February 14, 2011

Lagu Geli

Ha, korang buat apa huh..
Sudah-sudahlah tu, esok Maulidur Rasul..

Lagi, entry geli..hahaha..boleh rujuk entry geli yang lain di SINI
Ini semua gara-gara Fariq, yang telah perkenalkan lagu ni beberapa hari yang lalu..
Dah lah tak pernah dengar lagu nih..
Pastu kegelian yang amatnya sampai meremang bulu roma daripada hujung jari ke hujung rambut..
(oh over)

Sebelum tuh, nama betul aku syarina (ejaan bukan nama sebenar)..
Aku perempuan..hahah..
Tak tahu kenapa bloggers ramai ingat blog ini adalah milik lelaki..
Kenapa ek?
Blog aku ni dah berbunga-bunga, siap warna pink lagi..
Adakah kamu terkeliru dengan gambar profile mamat L dalam cerita Death Note ini?
Tak percaya aku perempuan?
Nantilah aku tunjuk...(kalau aku rajin)
Oh lupa, Lagu Geli itu ialah lagu ini

Tajuk lagu ini Syarina, dinyanyikan oleh Spin.
Grrr setiap kali dia sebut nama aku, Geli.....Geli.....Geli....Geli....

p/s: that picture not mine..
p/s: daripada semalam ada rama-rama dalam perut.ohhh cuak cuak cuak...fuhhhhhhh..harap2 hari ini berjalan lancar. amin...

18 Masuk GoaLLLL:

Catherine- said...

rosmilanista.

ha`a. kau buat aku keliru.
aku ingatkan kau gay.

bhahahaha~ ;p~

ok. meh sini cepipi :*

The Crow Empire said...

Rosmerry - ler.. ingat name betul Rosnah. keh3..

oh baru perasan. Pic jepun tu detectif dlm cite death not kan? yg suke pakai 2 jari. heheh..

Ape dalam perut? rama-rama. Oh~ hoh?

(^____^)

NICK IRFAN said...

syarina rupanya nama awk ni? hehe syd ulu mula2 je ingatkan awk laki? sbb pic profile tu la skrg x keliru lagi.. hehe

A.s.t.i.n.a said...

Malam ni nak meraikan Bday Nabi kita.. mari bersama2..

echah mashuri said...

hehe...dlummg ingt laki pun sbb 1st masuk cerita pasal bola.lepas sllu masuk baru tau.ehhehe... cool la!:)

Redbloodsnow said...

tak pernah ler plak zie dgr lagu ni...hehehe

Wan Gerrard said...

err mula-mula ingat lelaki :P
sorry2

Kempen Kami tak Sambut Hari Valentine
Meireles gol lagi
Kentut adalah saat paling melegakan

Fariq said...

kahkahkah.. aku dah agak dah.. mesti ko buat entri psl ni.. kenapa tak nak tunjuk sekali status yg aku buat ritu.. mesti bertambah geli XD

nasib aku tau ejaan betul mu.. kira masih ade peluang lagi la.. :p

bunga said...

hehe..bunga mmg ingan awk pompuan..cz cute2 jer blog ni..xkan laki..tapi xtau la lau ada laki yang suka blog yang cute miut..

siti mastura mohd zakaria said...

hahhahahhaha..kak ina lelaki??? apakah????
lagu nie mmmg menggelikan...hahha..
tunjuk kat pika mesti die gelak guling2...hahaha

Fara Wani said...

nanti kita karok lagu ni okey? mwahaha!!

rossoneri said...

catherine,haha bila ko komen 'nasib baik xgay'..masa tu aku pasan,ni sah ingat aku laki..

The crow,ada ke rosnah,haha,yup2 detective L..oh yaa sekarang rama2 dah terbang pun ehee

nick,hehe ye nama sy syarina. selamat berkenalan. :D haha

Astina,ya,mari kita berarak sekali

echah,heheh timing salah masuk hehe

gerrard,hehe ramai pun ingt laki

fariq,ohhhhhh bahaya status ko tuh,nanti awek2 ko jeles,naya kang

oh bunga mmg sgt memahami haha

uya, hakhakhkaka itu lerrr masalahnya dia xon fb,wireless sana pun hampeh

maCy said...

bunga2 cmni kata lelaki lagi? isk2

rossoneri said...

far,xada okey lagu ni,xpenah jumpa pon,budak2 ni selalu gak karok lagu spin..xada pon

macy,hahahaha bak kata catherine, dia ingat kita gay..

diana said...

akak pun ingat kan kamu lelaki..
tapi betul ke pompuan..
nak bukti..
hehhe..
permintaan mengada2 dari :akak
hahah

NICK IRFAN said...

sedap nama awk tu... selamat berkenalan paggl awk syarina la lps ni.. hehe

niesz said...

geli2..ehehe..hope semue bjln lancar yer.. :)

jom bc cni : sabtu+ahad+isnin

~cahayaratu~ said...

ske sgt tgk death note!!weh anta aku link tuk tgk cite tu...2thn lepas last tgk..hehe