Friday, May 28, 2010

Faizal Tahir - showcase @ hard rock cafe

credit to faizal tahir facebook
Ehem, saja nak Promosi...
dah lama tak cerita pasal Faizal Tahir...
hahaha...
Mungkin ada di antara kamu yang tidak tahu,
Faizal Tahir akan buat showcase/mini concert di Hard Rock Cafe kuala LUmpur..
pada Hujung Minggu ini (30 may)..
pada pukul 11 MALAM...
dan hanya mereka yang berumur 21 tahun Ke atas sahaja boleh masuk..
(seperti aku)..
Tetapi tiket untuk dibeli secara online/telefon sudah habis dijual...
Jangan risau jangan Berduka Jangan Hampa...
MySpace
Kamu masih lagi boleh beli...dengan Syarat....
kamu kena pergi beratur di kaunter tiket Hard Rock Cafe itu yang buka pada pukul 9 Malam..
Pada hari ahad itu lah...

showcase ni sempena album baru Faizal Tahir, Adrenalin..
memang semua lagu dia dalam album ni sangat best..
kalau kamu pergi pun memang tak rugi...

p/s:tapi aku tak pergi.hahahaha. malas. tak ada mood. aku duduk dengar Adrenalin kat rumah je lah

9 Masuk GoaLLLL:

Hasrol Nizam said...

owh..minat faizal tahir la ni..hehe

rossoneri said...

hohohooo sangat minat

syahira ariff said...

wahhhhh!!sukia faizal tahir
dia punya vokal mantap dan bagus~!
nak ikot bleh tak?
hehehe

rossoneri said...

syahira...jom, datang umah kita dgr cd adrenalin sama2..hahahahah

Syafiq Kadiran said...

hohoho...xsanggop pakcik nak berator panjg bli tiket ni....sakit pinggang diri lame2...

rossoneri said...

hahaha sian pakcik..xpolah dgr cd kat rumah je lah ye pakcik shafiq

rammyd said...

owh FT... besh giler kot.. :)

rossoneri said...

rammyd, kannnnnnnnn

Mr Kamikaze said...

Ingat superman ingat Faizal Tahir...Arm bo lah jgk minat kat Faizal Tahir nie..Suara dia mmg power...