Saturday, May 1, 2010

Lelaki, Perempuan, Masuklah sama-sama...

ha, masuk mana tuh...

ohh tidak tidak tidak, jangan fikir bukan-bukan okey,
blog ini suci lagi...hohohohooooo

merujuk pada entry aku yang lepas, click
Lelaki dan perempuan mungkin dipisahkan semasa menaiki Keretapi...
Kini, terbaru, Datuk Seri Ong Tee Kiat tidak bercadang nak berbuat demikian..
sila rujuk ini. click Tiada cadangan wujudkan gerabak wanita pada sistem LRT: Tee Keat

LRT (bukan KTMB), bakal menambah 26 gerabak menjelang 2011...
berikutan pengguna ke lalulan Kelana Jaya semakin bertambah...


Rasa kelakar pun ada,
sebab keretapi yang sepatutnya menambahkan gerabak,
dan mengurangkan masa menunggu pengguna, tidak pantas berbuat demikian...
sebaliknya memikirkan hal lain pula,
sedangkan perkara2 sebegini lebih utama...
hmmmm

5 Masuk GoaLLLL:

she said...

tapi kan..sebanarnya macam best je kalau tren lain lain. guys wit guys..women with women..tapi i wonder how single parents with children...

Frodo Baggins said...

>>___<<


ini tidak adil!!
xder napsu nak naik pasni!
hmmmmmm


wooooohaaa

papabear said...

kalau adik2 beradik satu lelaki satu perempuan dah tak leh naik satu keretapi...isk isk isk... menyusahkan...

Amir said...

ada pros n cons dgn plaksaan sistem mcm ni.. tgkla dulu cmne keberkesannya.

Sanusi Din said...

pengasingan akan menyebabkan kekurangan ilham kpd yang
'skebe' hahahaha