Saturday, May 29, 2010

Deknon kena Tag dengan Kaknon~

dah lama tak ada orang tag....hehehe...
tag kali ni dari KakNon Midori...eheee 
maksud midori dalam bahasa jepun ni hijau...
blog Kaknon ni memang penuh dengan kehijauan..
walaupun url Blog dia 'pink' hahahahha...
 
1) Apa yang anda buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
Raut wajahmu bersih
Menyakinkan hati ini
Aku terpaut
Ohh.. Ohh..
Semua dusta palsu
Aku tertipu
Keperibadianmu
Berubah menurut nafsu

Panggilanmu
Gelaranmu
Baru ku tahu

Lakon layarmu hebat
Terpukau ku melihat
Isi hati upahan

Sampai bila?
Kau mahu tersesat
Tidak kau penat
Hidup penuh muslihat

Mahkotamu  drama Queen

Kau masih berpura-pura
Kata-katamu hanya propaganda
Mengejar hijau ungu
Mata kelabu
Ini bukan kau yang pernah
Ku kenal dulu


tak kisahlah orang buat kita macam mana..
tapi jangan sesekali kita buat orang macam tu...
 
2) 6 orang di hati anda 
  • Keluargaku~
  • kawanku 
  • kucing2 ku, keding, oren, kiki, putih, bubu
  • seterusnya Pakwe-pakweku iaitu Pippo Inzaghi
  • hmmmm Lee Hongki??? haish underage tak boleh hahahah
  • Kaka? oh dia dah kahwin...haha

3) Anda rasa anda comel?
SANGAT~~~ 
hahaha

4) Single or taken?
haish, Single, Available, Never married....anyone??
MySpace
hahahahaha

5) Blog yang saya suka?
banyak...kalau nak tahu dekat list 'WANTED' tuh

6) Adakah bilik anda kemas setiap hari?
TIDAK! hahahahahha

7) Lagu terakhir yang anda dengar?
Lies - big bang...hahahah aku pun tak tahu kenapa aku asyik dengar lagu ni je..semua lagu bosan ah sekarang
MySpaceim so sorry sorry lalalalala

8)Last text message
ada orang tanya pasal Beryls punya kilang kat mana...hahahah..jangan sesat sudah..

9)Last phone call
orang tanya pasal Beryls tu lahhh...

10) Hari terakhir anda menangis?
ehhhh...manalah aku ingat...

11) List 5 kaler feveret anda
  • hijau
  • peach
  • merah
  • pink
  • purple (jaga hati ada orang tuh)

12) Orang terakhir yang anda berYM?
wah, dah berzaman kot tak YM...dengan Ayam kot....

13) Game yang anda paling suka?
DOTA...hahahaha...susah tahap cipan bagi aku..tapi aku suka main bila stress...memang sangat stress hahaha

14) Adakah anda peminat MCR?
suka lagu dia je. Famous Last Word...waaa sangat suka lagu tuh

15) Apa perasaan anda jawab tag ni?
gembira lah juga, dapat menghabiskan masa dengan tag nih

16) Anda rasa tag ni best?
ok lahh

17)Tagged lagi 10 orang
hmmm sape2 je lah..

2 Masuk GoaLLLL:

saya_arief said...

MCR bez...

NICK IRFAN said...

wah! panjang giler jwpn mula2 tu? hehe ape2pun semua jwpn best! hehe