Tuesday, June 1, 2010

Aksi Gay

hahahaha, tajuk memang tak boleh bla lah kan...
aku dah memang bosan tahap cipan nih...
banyak benda aku nak post sebenarnya,
tapi semua tu macam benda2 yang serius,
dan aku tak ada mood nak karang benda2 yang serius yang memerlukan pemikiran yang mendalam..
hahahahah..
apa2 pun kepada budak2 yang pemikiran suci tu jangan tengok yeee...
(lebih penting jangan ikut yeeee, ajuk2 pun jangan yeee)

dah, korang jangan fikir bukan2 ye...
tengok je lah video nih...
video yang membuatkan aku geli geleman tahap ulat cacing kerawit semua ada...
pada masa yang sama membuatkan aku menjerit2 macam orang gila di tengah malam..


aku tak cakap pun aksi gay yang dibuat oleh Gay kannn...
hahaha ini lakonan semata2..
kalau nak tengok drama penuh, cari je kat youtube...
'dangerous love'...
kepada peminat DBSK, mesti korang dah tau kan...
aku bukanlah peminat korea, drama korea, atau muzik korea..
biasa2 je..tengok je apa yang best dan HOT...hahahahah...
walaupun sejak akhir2 ni aku asyik post pasal korea (dah tak ada benda nak post dah ni)

seterusnya ialah video nih..
tengok minit ke 06:44

tengok minit ke 04:47

disebabkan adegan inilah membuatkan aku tergila2kan cerita nih..
hahahahaha...

oklah, post ini hanya untuk saja2..
walaupun sekarang ni banyak 'kejadian' yang berlaku..
di dalam negara mahu pun luar negara...
apa2 pun mental mesti kena stabil...

8 Masuk GoaLLLL:

Fay Nana (Cik Fana) said...

Hahaha! Hey saya memang kipas-susah-mati DBSK!! Dangerous love memang gila dangerous. Sumpah tak boleh tahan masa tengok cerita tuh. :P

::dAuZsHaNLeY:: said...

haha..
yg last tu cter personal taste kan??
dah abes tgk??

rossoneri said...

fana, know that! hahahaha...yeah tgk dangerous love tu mmg ley jadi gilak..

dauz, a'a personal taste..ehee dah habis tengok! sangat best

Frodo Baggins said...

jom tgok CSI.


wakakkakakakka
larixxxxxxxxx


>>___<<


((gay itu bintang. hahahha))

Fara Wani said...

pemikiran saya suci! so taknak tengok! hahaha!

eh memang tak tengok pun. serius.

rossoneri said...

hahah frodo,tiap2 pagi aku tengok csi..

hahahah fara, dah xyah bajet suci okey..

syahira ariff said...

diorang nie comel tapi belakon macam gay
tak berkenan eden nak jadikan menantu
ekekeke

rossoneri said...

hahahah syahira, geli kan...hahahaha