Sunday, June 6, 2010

Oh Edward Cullen ku

Memang ramai kan minat tengok cerita Vampire yang tengah hot nih..
twilight saga ni kan..
dan ramai yang tergila2kan Robert Pattinson itu...
(walaupun aku tak faham kenapa.ok dia memang bukan taste aku)

Mungkin sebab aku dah baca novel dulu..
sebab tu aku tak berminat nak tengok Filem cerita nih..
Yang pasti sebab utamanya ialah Edward Cullen nya bukan seperti imaginasi aku..
mwahahahhahaha...
kalau Jacob boleh tahan lagi lah..
cuma sebab dia lagi rendah dari Edward pulak dalam filem tu...
dan yang aku paling tak puas hati,
apsal Werewolf  lagi Hot daripada Vampire...

Dalam Imaginasi aku tuh..
aku tak naklah Edward Cullen tu serabai...
kalah werewolf...
Dia seseorang yang kelihatan misteri..
Tapi Hot dan menyebabkan semua orang nak dekat dengan dia..
tapi tak boleh, sebab semua orang tak faham dengan sifat dia yang misteri tuh..
(wah. hahaha)

aku nak suara dia macam Milo Ventimiglio (ala yang cerita Heroes tuu)
pergh, macho okey, pada masa yang sama rasa seram je..
 
ini aku ambil dari Youtube. dengarlah suara Milo Ventimiglia yang macho itu.

rupanya pula mestilah kena kacak dan HOT kannn..
dan juga muka yang ala2 ego berlagak gitu...
hahahahahah..
wahhh, tiba2 mamat cun Jaejoong pulak muncul...
ye lah, Edward Cullen kan 'so beautiful'...hahahahah

tapi yang pasti Filem cerita vampire ni takkan lah nak guna dorang ni kan..
sorang tu pendek, sorang tu korea...
Kira okey pun, mamat ni je lah..Lucas Till
(ala cerita Hannah Montana the movie tu,atau video clip 'u belong with me')

ok, habis dah segmen Berangan...hahahahah..
apa2 pun siapa yang minat Filem ni,
Eclipse akan muncul di pawagam pada 30 Jun 2010 tetapi di US lah..
hohohooooo...

p/s: yang pasti ending yang betul2 ending(breaking dawn)best lah..tapi kalau korang baca buku dia lagi best...

13 Masuk GoaLLLL:

kenwooi said...

the peter from heroes is cool =)

HaoYi said...

LOL Everyone's so crazy about Edward Cullen ;d

FiRsYa MeLisSa said...

sy suke edward cullen time dia dlm twilight first jer...
new moon dia tak best lgsung..
serabai giler!!
lagipun no attraction dah..
jacob black lagi menawan hati..hehehe

rossoneri said...

ken, yeahhhhh!!!!!!

Haoyi, only in the book. ehee :D

FIrsya,hahaha dia mmg semulajadi serabai

senorita_alynne said...

edward cullen is not my taste too~ but movie nih cam ade 'penarik'. tuh yg x sbr nk tggu eclipse 30.6.10 nnt..novel x bace lg. but mesti lg best kan..

visit blog sy
http://senoritalynne.blogspot.com

syue said...

dulu memang edward cullen jadi pujaan gadis wehh ;) tapi mine, takk. sebab tk tengok sgt twillight tu. hehee

rossoneri said...

senorita..eheee tgk lah..tapi kalau dalam buku lah kan,kita plg xsuka eclipse..huhu..

syue,hehehehe

kacang said...

sape tu?.hehe
nampak sangat tak tahu ape2

Anne Boleyn said...

oh yerr..sy kipas susah nak hidup edward cullen. hakhak :p kt msia release bile ek eclipse tu?

rossoneri said...

anne,hahahah...hmm xtaulah mungkin minggu yang sama kot...awal bulan julai kot..

darkbatman said...

xsbr nk tgu yg terbaru.. penat bace novel twilight klau x best gak xtau nk kate ape.hehee

fndrocka said...

aku tak bca pun novel tu..tapi filem not bad lah..cuma tak faham kena ramai yg tergila2kan sgt cerita tu.bagi aku biasa ja

Latest Entri : Remy Ishak sebuah gitar akustiki

rossoneri said...

darkbatman...hahahah cerita ni akan jadi lebih2 best...jgn risaulah..

fndrocka,mungkin taste bdk2 perempuan, lelaki macam tu kot..hahaha