Friday, June 4, 2010

Baling Telur

Hari khamis hari tuh (2/6),
aku dan beberapa kawan aku buat rancangan nak kenakan birthday girl sorang nih..
kitaorang rancang nak kenakan di rumah baru dia...
kami berpakatlah dengan Tunang dia sekali...
mula2 aku ingat susah nak kenakan minah ni..
(yelah, dia kan pakar kenakan orang)...
Tapi jadi juga rancangan kitaorang tuh..
mwahahahahhahaha...

bertepek telur kena kat muka dia...
diiringi dengan renjisan-renjisan tepung....
sungguh meriah baju kurungnya yang hitam itu bertukar menjadi putih..
rambutnya yang hitam mengurai itu turut dihiasi dengan pewarna rambut yang berwarna putih,
yang tidak terdapat di mana2 kedai..
mwahahahahahaha...

16 Masuk GoaLLLL:

zairie said...

cian kawan nyer.. hehe..

xpe... pasni besday sis, kite kene kan ramai2 lak.. hehe

Fara Wani said...

kesian kak eza.. hehe..

fideila said...

ciannye dia..xbaik tau. tapi sekali sekala apa salah nya.pasni nasib la orang yang seterusnya dia kenakan.huhu

Anne Boleyn said...

hhaha kesian giler kat die..tp x pe lah sekali sekala masa birthday kan. hehe nakal ekkk.. :p


p/s: tau tak pasal Mantera? Jom datang blog Hana tengok kalau nak tau. Smile owez kay :)

Rizuan Ismail said...

telur+tepong..itu tradisi :)

Frodo Baggins said...

mbawahahhahaha
baling ngan teloor busuk pun masyuk
keh3x ... wooohaaa!
hilang stress wat mcm ni kan?
wa paham! neno neno neno


>>___<<

syahira ariff said...

kalau kau campak telur dadar yang sudah digoreng,
boleh buat makan jugak lepas kenakan member kau tu
hak hak hak

chek ezza inchik man said...

cetttttttttt
siap post kat blog eh..
suke ko eh...
takpe2..tunggu la ko next month...
abesla ko..thun lepas sikit je kene..
thun ni lg dasyat ok!!!!
huh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rossoneri said...

hkahkahakhakhakhaakhka rakan2 sekalian,terima kasih kerana suka dan gelakkan sekali post ini ye.. hakhakhakahk..

chek ezza inchik man said...

tp dorg tak kejam sbb dorg kesian..
wekkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!

pawaka19 said...

hehe da biasa kat hostelkan..tp kawan2 mel lagi jahat..simbah air kencing + stokin pakai besen..yark..!

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Tidur Ditandas Dengan Ayah"

rossoneri said...

eza, hakhakahkahkahkahkahaka bluwekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

mel,gila ganassss xada belas kasihan langsung tuh...eza,seb bek kitaorang xwat cam nih.hahaha

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha... hadoii.. kesian giler kat bithday gurl.. pastu sorang2 kena kemas balik rumah tu.. adeh!

**hudalulu** said...

huhu...dah macam hantu la pulak...hehehe

FiesyaaChacha said...

hehehe sekali tngok mcm antuuu :P

rossoneri said...

ryutaro..hakhakahk biarkan diaaaa..

hudalulu...hahahahha mmg pon...

fiesya,yeahhhhh mmg cam antu