Friday, June 18, 2010

Oh Podolski

sedang aku kebosanan di rumah..
sambil tengok bola, World Cup...
German Vs Serbia...
Yaaaa,telah membuat darahku naik agak tinggi...

korang dah tahu kot keputusannya kan...
Ya, German kalah...
Pasukan German bermain dengan hanya 10 orang disebabkan Klose mendapat Kad kuning yang kedua..
maka dia terpaksa lah 'arrivederci' (oh, salah ini itali)...
dan pasti ramai jantung bagai nak tercabut,
apabila German mendapat tendangan Percuma...
tapi percuma itu telah pun disia-siakan...
Oleh Si Podolski itu...
memang aku rasa nak lempang2 je muka dia tu ...
aku rasa, kalau Kahn ada kat situ..memang dia menjerit depan muka si Podolski tu..
korang bayangkan, si Podolski ni banyak kali dia shot ( 7 shots untuk minit ke 80 lebih)..
tapi satu gol pun tak masuk...
yang paling aku nak lempang dia, bila dia face to face dengan goalkeeper tu, pastu boleh ke laut pulak bola dia...

tak apalah, ada harapan lagi nih

11 Masuk GoaLLLL:

nesca said...

dia sangat podol. buduh. huduh. tahi. oh saya emo :)

Meqoren said...

penalti pun tak masuk abg podolski oii..
dan ke tujuh2 shot xdak satu haprak pun masuk.!!!
pffft

pawaka19 said...

huhu i like this

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Seorang Lelaki Berkahwin Dengan Anjing"

rossoneri said...

nesca,hahahaha ya mmg podol..

meqoren,xtaulah knp angin dia hari nih..gado dgn awek kot..

mel,apa yang kamu suka..german kalah kaa

Nina Nurziana said...

podolski hilang arah bile klose kua. dem! :((((

Fara Wani said...

stress je tengok worldcup sekarang.

syahira ariff said...

heee
mmg pun
taun nie ramai pasukan pilihan buat kejutan
spain kalah,german kalah,england seri

*world cup banyak kejutan tahun nie

paiz said...

dier terlepas sepakan penalti le.. hhehhehe..

biaser la, tak sumer star amik penalti masuk, dulu Cristiano ronaldo pun terlepas penalti.. huhuh

tp next game confirm jerman mng~ hehehhe

DuniakuAbstrak said...

podol2..no luck..hee

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

hoh'? ramai sunggguh peminat german kat sini heh..heheh..sye tak menat bola

mahira oya said...

bengang betol nih...lempang auto 10 times..