Tuesday, June 8, 2010

Inspirasi Belajar bahasa Korea

Aku tahu betapa susahnya nak belajar bahasa asing kan..
lagi2 kalau belajar tu tak ada motif..
(saja suka2 nak belajar)
lainlah kalau kena pergi kat negara tuh,memang nak tak nak kena tahulah kan..
bagi aku, yang paling memeningkan dan selalu buat aku putus asa,
pasal dia punya tatabahasa...

ni aku ada satu video ni aku jumpa kat Youtube..
dah lama pun video nih..tengok lah..


Lihatlah~,
dengan belajar bahasa Korea, kamu mungkin akan menawan hati orang Korea..
see,that guy said she's beautiful..
Gadis Melayu, okey..mwahahahha...
yang kelakarnya,lepas video ni keluar semuanya nak mengaku diri tu Malaysia..
mwahahahha...
apa lagi, belajarlah bahasa yang kamu tengah belajar nih..
manalah tau kan...hahahah..

kalau kamu hadapi masalah loading..
boleh click di youtube chitchat of beautiful ladies

p/s:don't worry,my taste only for malay guy...mwahahahah..

12 Masuk GoaLLLL:

Fay Nana (Cik Fana) said...

semangat nak belajar bahasa korea nih.

Lt. fDanialz said...

haha aku pon nak belajar gak bahase korea..

kelakar la ayat terakhir ko tu "my taste only melayu"


anyaways, nice entry =]

Entry Terbaru : Kerajaan Israel memberi sumbangan kemanusiaan kepada Palestin??
► Play. ▌▌Pause.

rossoneri said...

ngeeeee,yeahh!!!misi buru lelaki korea ye,cik fana..hahaha..

Lt. fDanialz said...

weyh aku suka la video korea ko ni..

thanks for sharing =]

Entry Terbaru : Kerajaan Israel memberi sumbangan kemanusiaan kepada Palestin??
► Play. ▌▌Pause.

rossoneri said...

hahhaah danialz,enjoy~...tq sbb kamu suka

Faiz said...

xde ke video pasal laki melayu kena pilih ke..huhuhu....=)

rossoneri said...

hahahah masalahnya EN.faiz, lelaki ni tak nak ambil bahasa asing..kalau bukan sebab terdesak kena g belajar atau kena kerja kat negara2 tertentu,jangan harap lah kan..

noor afzan said...

uu..ye ker?
korean guy semuanya hensem2 jambu2 ke?

rossoneri said...

afzan,hahaha xlah..ada yang jambu ada yang x...

pawaka19 said...

agak kecewa..loading video lama menunggu..semangat yea blaja bahasa korea

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Alat Pengesan Laptop Di Kereta"

zairie said...

sis.. sy taw ckp korea...

koreaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

hehehe

rossoneri said...

alahai mel,speed intenet slow ke..

zairie,hahahahaha sengal okey