Thursday, June 10, 2010

Di antara Dua jejaka

mwahahahahah..
yang mana satukah pilihan anda...
tettttttttttttt...

oklah, sebenarnya saja nak tunjuk satu video ni kat korang..
dua jejaka Hot nih berlawan sesama mereka...
tapi Oppss, bukan bergaduh ye..
lawan menyanyi je sambil main piano..
yang mana satu pilihan anda..
meh lah tengok...
oh, ini khas untuk sesiapa yang gilakan Korea okey..
terutama sekali yang minat DBSK dan Big Bang..

credit to Theboori at youtube..




boleh juga tengok di youtube click video piano battle Junsu vs TaeYang

okey,enjoy~

12 Masuk GoaLLLL:

faiq said...

hahaha....layan jer...

mahira oya said...

junsu ok??hehe..

rossoneri said...

faiq,bagus,layan je haha

oya,hahaha yeahh junsu

pawaka19 said...

layan ajelah zasssssssss

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Alat Pengesan Laptop Di Kereta"

ASaDa RyutaRo said...

cool~ syok je dgr..

tapikan.. dua2 pun tak minat.. lalala~

hahahaha

ASaDa RyutaRo said...

best orang kedua tu main.. tapi kan.. muka dia poyo sangat!! hahaha

darkbatman said...

ade gak competition cmne..xtau pun slame ne..hehe

Kuey-san said...

saya suka jipang :)

my two sisters love 2pm. ntah apa2. haha :D

rossoneri said...

mel,haha layannzzz

asada,ah sudahlah!hahahah...layan je lah..pura2 minat cukup..

kuey-san..sama lah suka jepang..cuma sjak akhir2 ni ter'post' pasal korea je plak ..hahaha padahal xadalah minat mana pon

Khairi said...

aik dia main sekerat aje ler huhuhu

rossoneri said...

eh, sekerat?..hmmm xhabis loading lagi kot..xpon dia sengal2 alam mlm nih

Anne Boleyn said...

best2! :)


btwm cte nota cinta tu 3 episode je sume. 13 hb ni last episoede :)

p/s :jom komen untuk header baru hana's love nest.:)