Thursday, April 15, 2010

Group Facebook..'awark adew kew'

okeyy, kat facebook ni ada macam-macam group yang pelik,
kadang-kadang aku tak faham apa motif group tuh,
nak mengeratkan silaturrahim kah?
MySpace

Mesti ada di antara kamu yang suka buat ayat macam ini..
'arwak chumeyl lah, arwak nak taw, kitew yindu syangat syame awak'..
ada ek orang taip macam ni??
MySpace
(saje buat2 tak tahu)
Siapa-siapa yang suka buat ayat macam tuh, mesti tersentap bila nampak group nih

Biasanya yang buat ayat macam ni budak-budak sekolah je kan?..
ke yang besar pun ada buat jugak?..
dalam Group ni, memang semuanya tak suka lah orang yang buat ayat macam tuh..
aku pun tak tahu apa motif dorang tak suka dan buat group nih..

'Elakkan perasan benci agar hidup lebih dirahmati dan bahagia~'
MySpace

14 Masuk GoaLLLL:

anisalya said...

pening akak baca.huhu...

rossoneri said...

hehehe, ala kak, budak2, nak bermanja2..ahax...

lokman.keme said...

fb skang mmg cam ape dah ntah.
asal boleh je wat grup pastu rmai2 join.

asal boleh je, buat X|

rossoneri said...

lokman, itu lah pasalll, xtau lah apa faedahnya..saja suka2 habiskan masa kot

Amir said...

kawan aku kat uni pun ada guna ayat2 manja mengedik ni.. aku x berapa suka.

rossoneri said...

chop,adakah kwn ko tu lelaki??? erk erk erkkk,hahahah..haish, dah besar pun nak manja2 ke

Anne Boleyn said...

yepp sekarang ni macam2 group pelik2 kat fb. kdg2 rs cam menyemak pon de. huhu. tapi biarlah diorang. :) Ada petik nama anda kat entry baru.. :p

ParkAir said...

skang kalu tak suka sape2 dah bleh wat group dlm fesbuk!

contohnya aku masuk group I Hate Getting Texts That Only Say "k". hahaha.

~cahayaratu~ said...

geli gedik weh...nak jiwang pon jgn la camtu..try blaja dr fara lg best.fara jiwang yg best,tak gedik...yeay!hisup fara!!!muah..:)
ena,muah2 gak..hehe

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha...

err.. ape motif?

eh.. ape sbnrnya yg nk d tonjolkan?

hurmm.. [berfikir]

mungkin kekurangan idea nk buat group ape. mungkin gak nak wat kesatuan yg nmpak gah.

ah.. poning la den miker.. [sape suh aku pikir? haha..]

rossoneri said...

anne, xpelah..mungkin dorg tu nak lepaskan tension..hohohoho

hahahha ParkAir, nmpk cam nak tubuhkan group tu je..hakakh

ayam, hakhak tu ah, fara jiwang berpuitis..hkahak

ryutaro...hahaha xyah pikir laaa..hakhahah

Fafa Rafa said...

oit2! amboi~



fara pn nyampah dgn org yg msj2 cmtu. budak2 la ske eja2 cmtu. geli den.

Khairi said...

ya ya ayat2 itu sy istilahkan ayat gediks. hehehe.

oh ya, pelihara bahasa ibunda kita. spell well.

kueyteowkungfu said...

a'ah la...ak pn poning mbce words y dieja cm 2.2 ayt2 dak2 skunk.2 ejaan 'skunk' 2 pn ak da tbese,adk ak ajr.huahuahua.
org slalunye nk mnyingkatkn ejaan,diorg p pjg2 kn.adei~~~
bbelit lidah nk nyebut.ahax!

tpkn ina...cm nk join lk group 2.hahahahaha.cmbesh!;p nk crik!nk crik!hehe.