Monday, April 26, 2010

orang lain dah berkurun tengok...Adamaya

kesian aku kan,
aku baru nak tengok kat tv3 online nih..cerita Adamaya nih
Tapi, disebabkan Video tv3 ni memang semulajadi 'LEMBAP'...
(mereka memerlukan pakar IT, tolonglah siapa2 pakar tu pergi kerja kat Tv3)

aku baru je nak merangkak tengok episode 3..
nampak gayanya aku kena jadi kelawar kalau nak tengok kat web Tv3 ni,
(sebab waktu orang tidur baru laju)

aku rasa kan..
permulaan cerita ni memang sangat best, dan sweet..
ditambah dengan Lagunya yang sangat sesuai...
Yang terindah dari Dakmie
Menusuk kalbu...
Tapi kan, bila tengok hari ni punya episode..
aku dapat merasakan 'oh, drama ini akan jadi drama Sepanyol'...
Jadi, aku rasa, aku tengok mula2 je lah...
dan akhir episode je...
aku malas nak stresskan diri aku sendiri...

9 Masuk GoaLLLL:

zool said...

Tak tengok pun citer tu..

Mr Kamikaze said...

Kadang2 tengok jugak lah..hehehe

rossoneri said...

zool, kalau bosan2 g lah tengok

SyAmSuL AnUaR said...

cite jiwang je...kalau terlepas bkn dpt susah pon... (^^)

rainoserez said...

adamaya?? ko tgk??? hahahah.. tipu aa citer tuuu.. wekkksss! :p

rossoneri said...

Mr Kamikaze, hehehehe..mcm terpaksa tgk je..

syamsul, hakhak anti jiwang apa kamu neh..hakahkah

rainoserez, apa yang tipunya..ak tgk mula2 je..pastu macam dah meleret lah plak

Legasi Piston Pecah said...

aku tengok..dari episod 1 sampai lah episod semalam yang ke-12..tak da rugi pon sapa taknak tengok.cuma drama bersiri nih konsep dari filem i'm not single...ada kelainan sikit..

gooseberries said...

hee..tgk kdg2 jekk..
bila jd panjang2 mula la meleret2 lak cter nie..adess

sophie said...

baru tgok bila cuti strt..amani tu comel!