Wednesday, April 14, 2010

Peristiwa dalam keretapi 2

Kalau hari minggu, mesti budak2 U dan budak2 sekolah berduyun tiba~..
pergi ke shopping complex kan..
Maka, aku dan kawan2 satu kos aku pun termasuk juga dalam kumpulan...
pergi Enjoy...MySpace
mwahahahahahah...

Kami pergi Berkaraoke di The Gardens sebelah Mid valley...selama 4 JAM 15 Minit! hahahahah...
MySpace
Itu pun kitaorang mintak bil terus padahal tak habis lagi..
kami ingatkan 3 jam je...tapi karaoke tu tak nak habis2...
Pekerja tu cakap, 'u keep continue je' hahahah...
aku tak tahulah nak sambung sampai bila...
Tapi memang best gila wa cakap lu....
sebab Miss Kueyteow ni selama 4 Jam 15 Minit ni tak RETI PENAT...
sekarang baru aku faham macam mana artis boleh nyanyi buat konsert dengan lamanya..
MySpace

Lepas dah Melalak tu kan,
tibalah masa untuk kami pergi balik ke tempat Ulu Kediaman Monyet itu...
MySpace
setiba di Komuter...Macam biasalah kalau waktu petang kan..
Mestilah ramai manusia2 yang dah dapat kesedaran diri nak balik rumah..
Makanya, bila Komuter sampai, Kami pun menyelit2 lah masuk...
NASIB BAIK DAPAT MASUK....
Tapi...sepadat2nya lah dalam tu kan..
(macam biasa)
dan seperti biasa juga, tiada tempat untuk pegang...
Maka, kami jadikan Miss Kueyteow nih Tempat Pemegang...
(sebab dia maintain boleh berdiri tanpa jatuh, gempak kan, diri dia pun memang macam tiang, hahahahah)

Sedang Kami bersesak-sesak tu kan..
tiba-tiba nampaklah satu pasangan kekasih ini,
nampak macam budak2...awek dia Comelllll sangat, lelakinya boleh lah comel juga...
TAPI...sekarang kan tengah ramai2 orang bersesak berpadat kan...
budak couple nih, boleh main GIGIT-GIGIT pulak...
main NGAUM-NGAUM pulak...
main GESEL-GESEL HIDUNG pulak....
hahahahahhaha...
aku dan Miss Kueyteow apa lagi kan..
kitaorang pun BERNGAUM2 la dan eh tidak bergesel hidung dan bergigit2 okey,
TAK KUASA NOK...hahahahhaha
lepas tu, Awek nih, perasan kitaorang ajuk dorang berdua tuh,
dia pun berhenti buat aksi2 tuh...
Tahu pun Kau MALU...

haish, kat dalam Komuter tu tengah ramai2 manusia tuh,
boleh pulak nak buat aksi-aksi terancam tuh..
aku tak tahu lah nak cakap apa...

10 Masuk GoaLLLL:

BuNnY pUrPlE said...

bese la tue dorg nie suka sangat amk kesempatan time gtu lg satu dorg nie cam nk menunjuk nunjuk jer

rossoneri said...

haih, xde guna pun kan nak menunjuk pun, sorg pun xjeles...hadeiii

Anne Boleyn said...

kahkahkah..kelakar cite ni. couple tu melayu ke bukan?? btw..karoke kat d gardens?? berapa rm 1 bilik?? mcm mahal jek.

Sanusi Din said...

jgn gesel lebey2 nanti naik statistik buang anak pulak

murni87campuslife said...

haishh..rse cm nk lepuk2 je bdk 2..ad ke ptot...tp ari 2 mse kte nek tren, sib baek xde org buat aksi2 g2...sib baek la..kalo x, berbulu mate den ni..

Best Of Me 321 said...

bom321 datang melawat :D

http://bom321.blogspot.com

rossoneri said...

anne, kapel tu melayu lorr..hmm mahal gak lah,ikut kepala..n ikut time,kalo hari biasa, lepas pukul 12,makan buffet,3 jam sorang dalam rm35 cam tu, tp lebih 3 jam,xtau nape,hahahah..

pakcik,hahahah haish,xtaulah nak ckp

kacang, tu ler pasalll..bdk2 dah pandai..

bom,thank u datang melawat

cik bunbun said...

hahaha. gile ahh. bapak geli. pena jugak jumpe yang peluk2 dalm komuter.. fufufufuu T__T

kueyteowkungfu said...

alamak!tlmbat plk!hehehehe.=p

bese la artis karok kn...ahax!=p btw ko nk ak nyanyi lgu pe ni?nirmala?ajk nzree nari keyh~[daing2...] hahahaha.

bkn bf, gf die y prsan ak usya.huahuahua.nyesal lk usya.klu x leh tgk aksi2 brikutnye.hak3~ =p

ngaum3~ geget2~ hahahahahahahahahahahaHADEI~~~ (~_~)~~~

rossoneri said...

okies, dah tukar kueyteow.. ngeeeee..

aku suka dgr ko nyanyi lagu nirmala, sedap gila...hehehe nanti kita buat lagi ye, kalo jumpa lagi umat2 tak sedar diri nih..