Thursday, April 15, 2010

Leonardo.....arrivederci???

Leonardo...Pengurus kelab Ac Milan..
bukan Leonardo de caprio okeyy..
baru satu musim je mengendalikan Ac Milan..
kini besar kemungkinan dia akan pergi..
mungkin ke Brazil...
mengikut arus-arus khabar angin..
menyatakan dia tidak sebulu dengan Silvio Berlusconi (Pemilik Ac Milan, bekas PM italy)

Jadi, siapakah yang bakal menggantikan Leonardo??
Mungkin Mauro Tassotti atau Filippo Galli
                                     Filippo Galli                      Mauro Tassotti
kedua-duanya Italy dan kini sebagai pengurus kelab bawah umur 
Paolo Maldini pula hendak dibawa masuk sebagai pengarah teknikal..
macam tugas Leonardo dulu...
kalau dulu, Leonardo lah yang uruskan pengambilan pemain brazil masuk macam Kaka'


Hmmm, tunggu dan lihat je lah...
bilakah zaman Renaissance akan menjelang tiba..
hendak tahu lebih lanjut di sini >>> CLICK

2 Masuk GoaLLLL:

ParkAir said...

sesiapa menggantikan leonardo (macam ninja turtle plak) ni kena transform habis2 AC milan ni. ramai player2 tua tu, dah tak macam dulu dah AC milan..

rossoneri said...

eh dulu pon ramai je yang tua, tetap boley menang..kalo dah manager tak reti tu,tak reti gak lah..dia muda sangat loh, xada pengalaman..ingtkan dia tak putus asa, nak teruskan..tp, dah give up pulak..hmmm