Monday, April 19, 2010

Perempuan...jadi Lelaki??

erk, apa yang korang fikir?...
ini mesti tak lain tak bukan..
Pengkid atau Tomboy..kannnnnn...

tak lah, aku bukan nak cerita pasal tu..
Cuma saja-saja nak letak gambar...
gambar apa kah...
jeng jenggg...hahaha, saje je aku nak panjangkan entry..
okeyyy, kan sekarang ada banyak drama kisah perempuan menyamar jadi lelaki, kan..
memang pun agak tak logik lah, sebab sangat ketara kita boleh kenal pasti kan..
Tapi, boleh juga jadi logik, sebab kalau tengok Jepun, Korea atau Taiwan dan yang sama dengannya..
muka Lelaki dah macam perempuan, sebab buat style ala-ala comel..
kalau dalam Jepun, digelar Lolita style...duh..

lihat lihat ke dalam gambar ini~...
alaahai, membuatkan aku tertanya2 wujud ke lelaki macam ni?..
imaginasi Manga, macam ni ler jadinya...

okey, back to the topic..
yang mana satu kamu rasa, memang best mereka ni berlakon jadi lelaki..
credit stated @watermark
yang mana satukah..
pilihan kamu.....????
ngeeeeeeha

16 Masuk GoaLLLL:

Kapten said...

aku yg kat sekolah tu
apa tajuk dia? aku dah lupa

rossoneri said...

hahahah kamu yang kat sekolah??.. hana kimi versi jepun

Frodo Baggins said...

hhhhhhhahahahahaha ~~
tulah ... imaginsi melampau
xkan xleh beza kan
wakakkakakaka ....


>>____<<

pawaka19 said...

macam xadil lak..bile pompuan jd laki..orang byk suka berbanding pondan..

rossoneri said...

frodo, kita layan je lerrr...

pawaka...hmm, masalahnya kan, perempuan xgeli pun,kalau tengok pengkid atau tomboy, kebanyakannya lah xgeli..tapi lelaki yang tulen tuh, semuanya geli dengan pondan.. jadi cam ne tuh..

FaTiN said...

aku sokong yg hana kimi tu!hehe

rossoneri said...

ngeee ko pon tgk eh patin

Khadijah Zek said...

semua cerita tu dah tengok..memang best..=)

F U N F A B U L O S I T Y said...

KALAU japan, korean ok je COMEL-kalau malaysia?ok tak?hmm persoalan di situ ya ;D

rizal jabai said...

haha..besh2 cite jepon ngan china tuh...layan...pempuan yg sempoi tp stil feminin...mjd pujaan hatikaki ku..hee

gooseberries said...

nak sume2 ley..heheh
tp suka yg taiwan last sekali tue..=))

sweet honeyb said...

Haha, i suka yg terakhir tu, cerita Taiwan...dah tengok ke sayang????really best la...n d watak lelaki utama...handsome betul!!!

rossoneri said...

khadijah, kan best kan,tp kt xtgk yang meteor garden tuh..

dex,hahahah ada je lah yang comel, malaysia kan ada pelbagai 'rupa' haha

rizal,wah tengok rupanya..

berry,heheh..ooo,kt xtengok lagi..

sayangku, ceh tengok sbb hensem jek ekkk..hahah xtgk pon...

a t t said...

waah..sume skali bulih??ngaaa~

cik bunbun said...

ella kut. hahaha.
slalu je dy blakun jadik laki.
tak pon pompuan yg les

err kejap. komen ni ade kene mgena tak?
hakhakhak:D

sweet honeyb said...

Sayang, tak taulah kenapa sebab dia handsome aje i tengok!!!macam cerita Bollywood i juga macam tu!!!mayb bersikap memilih kut!!!u pun tak tau kakak i memang minat lelaki tu (Wu Zun), 1 of d member of Fahrenheit!!!sebab dia sangat tegap n handsome!!!dia berasal dari Brunei...n boss kepada beberapa pusat gym...sukanya...tegap, handsome n rich!!!heheheh