Monday, April 5, 2010

Anugerah bintang popular berita harian 2009 (ABPBH 2009)

ok lah, faizal tahir tak menang...
agak sedih lah...
hhohohohooo nak buat cam ne..
tapi yang penting..

OPENING PERFOMANCE dengan Bunkface, okeyyyy
yang kelakar bila ada orang kata Faizal Tahir tumpang popular Bunkface???..
erk erk erk, sangat kelakar bila kadang2 ada orang berpemikiran sempit..
(tak apalah budak-budak)
apa-apa pun, persembahan ni sangat best!


Persembahan Wings, Black n Jacklyn pun best jugak..
semuanya vokal high key...pergh...

9 Masuk GoaLLLL:

Nurul Harun said...

nurul tak tengok pun.. :( nampaknya kena tunggu video keluar kat youtube..

MyaFiza said...

agak-agaknye lah kan...
brape beza undi aizat ngan faizal tahir. sebab kalau tengok dalam paper.. faizal tahir antara top 5 untuk bintang paling popular...
FT kalah tipis rasanya...
takpelah.. x de rezeki tahun ni..

FeeQ said...

Like the bunkface performance. The last time met them during the Hennesy artistry at Opera Sunway around last few weeks XD

rossoneri said...

myafiza, itu lah, xtau la bape,tiba2 rasa menyesal plak xhantar bbrp borang abp masa saat2 akhir tu, sbb kemalasan melanda hohohooo..

freeQ,kalo tgk dorg live mmg best ah

F U N F A B U L O S I T Y said...

alamakkkk-kesian FT kite.. ;D

rossoneri said...

huuuuuuuuuuuuu..

kacang87 said...

best ke abp ari 2? xsempat nk tgok..hurmm

rossoneri said...

biasa je kacang...best part faizal tahir perform, dgn host 2 org tu, n bila pelakon adnan sempit muncul..

kueyteowkungfu said...

eeeiiii..jelesnye....
lpe nk tgk ri ahd ri 2....
wuuuuuuuuuuuuuu~~~

cet~ xhafal lgu dak2 ni!hahahaha.adei~

nabil xmenang ea momo?