Sunday, April 25, 2010

Alasan datang lambat...

Mula-mula sekali, aku cuma nak cakap...
sejak balik rumah, aku memang tak boleh bertahan lama depan lappy nih..
mungkin sebab aku penat, dan
aku dah malas nak tengok muka si lappy nih, dah muak dah tak larat pun..
hari ni, baru aku rasa nak post dan berjalan2 di blog kamu-kamu lah..
bukan saya sombong yek, nanti saya jenguk, okey...

okey sekarang, Menuju ke Tajuk Utama...

Biasanya kalau dating kan...
pasangan kamu datang lambat..
mestilah keluar macam-macam alasan kan..

persoalannya:
Alasan apakah yang membuat pasangan kamu tersipu malu atau suka atau menjerit KYAAAAA...

aku pernah tengok ada satu video rancangan hiburan di Jepun..
Hey! Hey! Hey!, nama rancangan tuh..
malangnya video tu dah dibuang..huhuhuuu...
dalam rancangan tu ada seorang pelakon Jepun
 credit to Crunchyroll.com
Tegoshi Yuya

Dia diberi soalan ini lah...
nak tahu jawapannya?...
(lebih kuranglah macam ni dialog dia)

Awek: yuya, kan kita ada date. kenapa awak tak sampai lagi..
Tegoshi Yuya: oh maaf, saya terbangun lambat tadi sebab mimpikan awak, tu yang saya nak mimpi lama sikit...

masa mula2 aku dengar tuh, aku pun ikut sekali dengan penonton perempuan jepun tuh..
MySpace
menjerit 'kyaaaaaaaaaaaa'
hkahkahak...

kamu ada alasan yang lagi bagus ke..

11 Masuk GoaLLLL:

sebelas said...

alasan tak buleh blah..hahahaha
tapi rase sesuai untuk flirt nie :D




http://nomborsebelas.blogspot.com/

Mr Kamikaze said...

Bgus gak alasan nie...hehe

Captain said...

eh,, nape alasan dye sme ngn aku?! aku lambat dtg komen n3 nie pun sebab tu r ;-p

syahira ariff said...

hahahaha,wahhh,ensem nye yuya!

'bgun lewat sebab smalam dopp berkhayal pasal awk smpai lwt mlm la,ngeee'

kyaaa lagi sekali

rossoneri said...

hahkahakha Mr sebelas nak guna kah... hkahak gud luck

Mr kamikaze, heeee nak gunalah tuh..

captain, hkahkahka lagi tak bley blah okey..

syahira, kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mantap alasan tuh.. kyaaaaaaaaaaaaaaaa again hakhakhak

Frodo Baggins said...

hahahahha


"sorry yang, abang mimpi basah td."


konsep sama ar. hahahahha

rossoneri said...

ko ni, cuba suci sekejap otak tuh hkahkakahka

LUKISAN PENA said...

wah..nih pelakon dalam cite my boss my hero...

rossoneri said...

lukisan pena, hehehe yup2

kueyteowkungfu said...

hahahahahahaha.ak pn tgk vdeo 2.snior ak ni mbuk gle ngn tegoshi 2,so dnlod sume vdeo2 y de tegoshi,NEWS n TEGOMAS.huhuhuu.

mmg xley blah alasan die dtg lmbat.KYYYAAAAA~

rossoneri said...

beb, kamu tgk video tu kat mana