Friday, April 9, 2010

Formspring.me

Mungkin sudah ramai yang tahu apa Formspring.me ni..
ala-ala macam laman sosial yang lain, cuma bezanya..
untuk mereka yang ingin tanya apa jua soalan kepada kita...

aku ni jenis teringin nak tahu,
aku tengok banyak blog ada formspring.me ni,
aku pun buatlah akaun formspring.me ini...
saja gatal2, walaupun aku tahu bukannya ada ramai orang nak tanya aku soalan..
siapalah aku ini ..
MySpace
(tetiba buat ayat sedih, yang tidak berapa sedih)

tapi kan..
dalam tak banyak orang nak tanya aku soalan tu,
tiba-tiba adalah hamba Allah ini...
tanya soalan memang sangat tak boleh bla,
kat formspring.me aku yang suci ni..
(suci sebab tak ramai tanya soalan hahahaha)..



silalah click pada gambar ini ye..
soalan yang ditanya oleh hamba Allah yang tidak bernama ini..
mungkin sebab pengecut atau dalam kata kasarnya BACUL...
jadi dia tidak meletakkan namanya di situ...

soalannya : bila umur mencecah 30 dan masih belum berkahwin, adakah perempuan itu patut digelar sial?? 
MySpace

kalau aku tanya SIAPAKAH KAMU YANG TANYA SOALAN INI, BAIK MENGAKU.. 
hahaha sangat lawak, sebab si Bacul nak mengaku ke....
MySpace
ok lah sekian, maaf kerana penggunaan bahasa yang kasar, tetapi maaf ini bukan ditujukan untuk kamu Si Bacul..
MySpace

5 Masuk GoaLLLL:

kenwooi said...

so many people playing formspring edy =P

rossoneri said...

yeah, eventhough i dunno wuts the purpose,maybe to get the feeling of being celebrity??? lol...hohoooo

ParkAir said...

aku nk try gak la, tapi takut member2 aku yang weng tanya soalan bukan2 hhuhu..

Fafa Rafa said...

rilek je kak ena. dia just tanya pendapat umum la tu. :)

rossoneri said...

parkAir, kalau buat pun, xada bestnya, kalau xbuat pun, xada ruginya...hohohooo

fara, hohooo tersangatlah umum sampai bley guna bahasa kurang hajo tu dgn kita..