Sunday, October 24, 2010

Ping Blog

Sebelum ni ramai blogger2 yang ping blog di gengblogger.com..
Tetapi memandangkan laman web itu telah kena hack dengan teruknya..
sebelum ni pernah juga kena..
Tapi kali ni memang teruk..
(Agaknya hacker ni menuntut dari Rusia kot.sampaikan hacker Malaysia pun tak boleh buat apa. Dia ingat macho lah macam dalam cerita hackers, si Angelina Jolie berlakon tuh...huh)

Oleh itu, aku ternampaklah di blog Dauspozi ini...
ada tempat ping blog baru...
Jadi untuk memeriahkan bersama2 agar senang untuk kita tengok2 blogger lain..
Marilah kita ke storyanda.com (click)...
Jika untuk mengetahui cara2 hendak ping boleh lah ke blog Dauspozi ini (click)

Dengan ping blog, anda dapat mempromosikan lagi blog anda ...
Jadi bolehlah meningkat sedikit traffic blog ....
okey...
MySpace
p/s: daku sudah buat header blog. hentam sajalah. aku turut meletakkan gambar mamat comel ni. Tapi kan bila buat header,gambar ni xbergerak2 pun..wpun simpan dlm betuk Gif.
gambar ni bergerak2 sbenarnya.( click kat gambar nih)

10 Masuk GoaLLLL:

Zairie Husin said...

eh?? GB kena hack ea?? xtahu lak.. kehkehkeh

cik aiLebiu said...

skang ni ping kat innit je...huhu..mcm ada kurang sket semangat nk blogging sejak gb kena hack...

rossoneri said...

zairie,hehehe x ping kat GB eh..

cik ailebiu, itu lah..

Tomato Gurl's Life said...

xpernah guna/reg GB..huhu...btw nice header..what make it beautiful is it's ur own effort ;)

touya said...

rasa cam pernah dengan pasal storyanda

ahmad endo said...

yang kaki hack tu tak ada keja...dah terer sangat pegi hack spa lah...letak nama aku dapat keja...hehehe

- Kid - said...

wah nice info..tak tahu plk GB pernah di hack

rossoneri said...

tomato,hehehe tq..

touya,mungkin baca kat blog dauspozi kot..

endo,heheh

kid,okey..tq..tu la,ramai sgt hackers kat malaysia

Kalamhati said...

tq!baru tahu..=)

Anna Boleyn said...

wahh dah ada tempat ping baru! baru tau. hehe. kesian kat admin GB mesti diorang pening kepala tak tau nak watpe. memang teruk kena hack tu. btw, header kat atas ni okay jer. smart. :)