Monday, October 18, 2010

Magika

Sebenarnya dah lama aku tengok filem nih..
tapi asyik lupa nak taip kan...
sebab sibuk dengan 'benda' lain...

Aku memang nak tengok cerita Magika ni sebab Edry KRU yang buat..
hehehe...
Tapi aku memang tak minat dengan Mawi dan Diana Danielle..
tapi bila memikirkan cerita tu ada banyak lagi watak lain..
aku pun pergi sajalah tengok...

Filem muzikal ni, kalau yang tak berapa minat cerita muzikal, mungkin akan rasa bosan..
Lagunya tak payahlah layan sangat...
Cuma ada sesetengah lagu tu best layan..
Lagu masa KRU muncul, dengan M.Nasir muncul.
Bagi aku watak yang lain semua gempak
(kecuali mawi dan diana, lallalaa sebab aku tak minat)
aku paling suka watak Ziana zain, Ning baizura..

Kalau nak dengar lagu Filem Magika ini boleh layari ke KRU Studios (click here)
lagu yang aku suka 'Naga tasik Chini' dan 'Kita bersaudara'

11 Masuk GoaLLLL:

khai said...

best ke? tak penah tengok. huhu

maCy said...

ziana zain la best. n time bawang2 nyanyi.. suke ohh

Zuewairy said...

nak kena tgk gak neh:)

rossoneri said...

khai,best lah gak..cite lawak..gambar lawa..

macy..heheh bawang putih bawang merah pun lawak, suka dgr dorang gelak..

zuewairy, hehe tgklah

Liquid said...

hee betul2 incek liquid suke lagu yg m.nasir nyanyi tuh eheh

-jalan2 lalalal~

rossoneri said...

heheheh yeahhh
'nak kemana kamu bertiga,jangan sampai bangunkan naga!!'

NICK IRFAN said...

tu la pasal ramai org mempertikaikan kenapa ambik mawi dgn diana ni? hmm.. ape2pun selamat byk lagi watak2 yg menarik....

mahira oya said...

yeah suke m.nasir gaks..

Fara Wani said...

best cerita ni! suka sangat semua part yg kak ena suka. :)

m.nasir macho laa. hehe.

Anna Boleyn said...

wowowoooo..anna tak berkesempatan lagi nak tengok. agak2 ada lagi tak kat wayang ekk. huhu

rossoneri said...

nick,xtaulah apa motif dia letak dua orang tuh

mahira oya, kan kan ...

fara,hahah sjak bila kah minat m.nasir nih..

anna...cubalah tgk kat intenet..