Saturday, October 30, 2010

Nodame Cantabile The final Score-part 2

hmmm sebenarnya aku pening ni dengan my baby lappy ni..
penuh dengan segala malware, virus...tak boleh hilang pulak tuh..
adeiii, antivirus ni pulak tak kuat..
aku tak nak format..
kalau aku biarkan je, apa jadi...hahaha

Akhirnya Filem Nodame Cantabile The Final Score part 2 ni keluar juga di Dramacrazy.net,
Jika sebelum ni dah tengok Part 1 kan, sekarang bersambung ke part 2 Pula...
(boleh lihat entry sebelum ini click)

Kali ni banyak kisah Nodame pula...
Kekeliruan Nodame sama ada dia perlu untuk menjadi pemain piano yang Professional atau pun tidak,
Nak tahu ceritanya lebih lanjut bolehlah tengok sendiri...

8 Masuk GoaLLLL:

Tomato Gurl's Life said...

cik tom penah tgk cerite ni..lucu+best!!heeh..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

lappy l0lly pom serabai ngan malware =(

Mizz Ed said...

nodame sangat kiut...
hehehe...
mukya...

~following you~

rossoneri said...

tomato,kan kan bestt..dah tgk movie ni ke??

lolly,haish pening2..kita biarkan je selagi lappy ni menyala hahaha

mizz ed,hahaha mukyaaaaaaa.. arigatoo gozaimashitaa

iZzA said...

wee... nodame cantabile final score part 2 dah keluar..
tak sabar nak tengok.. pe jadi kat nodami n tamaki..
best2..
thanks2 berkongsi info

fideila said...

nak tgk..nak tgk..cd dah ke ek?? hehe

Long Haffiz Long Hassan said...

dah..
aku dah tengok..
hahaha..
xder cd agi tu..
lejh tngk kt dramacrazy.net..
yeah2..dah habis smua

rossoneri said...

iza,hehe nak tau g ler tgk,..best2

fideila,hehe long hafiz tu dah promote suh tgk online tuh..hahaha..
kita rasa macam aritu nampak ada.. kalau kat kedai cina ada kot..

long hafiz,hahahaha laju je ko tgk eh