Saturday, October 23, 2010

Hari ini hari sabtu

Jadi????...heheheh..

hari ni  keluar dengan kawan2 ku yang sekelas denganku sewaktu Tingkatan 6..
Lama tak keluar bersama2..
Dulu2 masa sekolah kami selalu keluar berempat..
Tapi disebabkan yang seorang itu perut sedang membuyut,
Jadi kami mahu bagi dia rehat..heeehe...
(tak sabar nak tunggu dia bersalin,nak bagi hadiah baby)
MySpace
Dulu2 lepas sekolah terutamanya hari Jumaat,
Tempat yang kami lepak, shopping complex yang sangat dekat dengan sekolah tuh...
Jalan kaki pun boleh..
Dulu tak ada kereta, sanggup merentas hutan kecik, untuk pergi 'berjimba'...
(kat situ banyak anjing,untuk mengelakkan anjing, ikutlah jalan ni, tapi ramai2 ler)
Aktivitinya ialah lepak McD, Karok...
MySpace
Hari ini, kami pun mengulangi aktiviti yang sama seperti zaman2 kami remaja yang hendak melangkau ke alam dewasa itu...
MySpace(mwahahah)

kawan aku tu sengal sikit...
dia selalu bagi ayat2 yang boleh buat orang gelak..
Aku tak tahulah kenapa ramai kawan2 aku macam tuh...
Nak kata gagal Bahasa Melayu, semuanya lulus dengan cemerlang..
terima je lah...

ayat untuk hari ini..
'Dek noi tu dah umur berapa?'
(padahal Dek noi tu satu kelas dengan kitaorang)
'Hari Khamis minggu depan hari apa?'
MySpace

6 Masuk GoaLLLL:

Anna Boleyn said...

hehehe sengal jek yang 'hari khamis minggu depan hari apa' tu. ;p

maCy said...

klo macy mmg tnsen dgn soklan tu. haha

and, baby tu dia dapat taya kasi adiah baby. haha

rossoneri said...

anna,sehari berjalan dgn dia ley biol..

macy...boleh jd biol kalau ada org tanya cam tu kan..
haaa,hahaha ala bkn kasi kat mama dia..kasi kat baby dia je..

NICK IRFAN said...

soalan yg agak hahhahhahahhaha adoiyai... mmg lawak btol...

rossoneri said...

nick..heheh xtaulah nak ckp cam no kan

Tomato Gurl's Life said...

hahaha..rsnye bm terlebih advance tue..ekekkee