Monday, October 25, 2010

Rasailah debaran kencang jantungku

Semalam aku rasa macam separuh nak meletup je..
Jantung Berdegup2 kencang, satu apa pun tak boleh nak buat..
MySpace
Nak buat macam mana..
Aku ni memang sentiasa berdebar setiap kali nak pergi Temuduga...
(Tapi tak pernah berdebar2 cinta lalalalalal)MySpace

Jadi hari ni aku pun pergilah Temuduga itu...
Rupa-rupanya dia cuma nak jelaskan sahaja kerja itu macam mana..
lepas tu nanti next,baru ada Temuduga yang kedua dalam masa minggu ini juga...

TETAPI, bila dah dengar dia jelaskan pasal kerja tu..
Haish, tak boleh lah pulak..
Ada banyak masalah..
Masalah shif kerja sampai pukul 12 malam,
dan masalah transport, takkan nak naik teksi malam2 buta..
(transport boleh claim. tapi agak2lah gadis comel sweet macam aku ni nak naik teksi tengah2 malam kann)..

Nampaknya, kena cari lagi lah jawabnya..
Ganbatte!
MySpace

8 Masuk GoaLLLL:

Tomato Gurl's Life said...

tak payah la kalau tengah malam bahaya la yunk..lebih2 lagi gadis comel cam ros ;)

Zairie Husin said...

kak.. zairie tengok kat web nie
http://atdhe.net
kalo nak tgk kena guna IE or Mozila... tp kalau guna berokband, sakit sikit la.. die makan banyak gig kita.. huhuhu...

rossoneri said...

tomato,heheheh ni yg syg n rasa nak makan tomato nih..pastu selebihnya tepek muka..hahah..tp nak keje tu, gaji dia best..hahah..

zairi,okies,cantik..nak try sat g..tq aaa

Amy Syaquena said...

salam...

tak yah la dear malam2 bahaya, sekarang nie macam2 boleh terjadikan..

jemput ke sinar raudah ye

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

rossoneri said...

amy,tu lah susahnya nih..

blade,ok

Anna Boleyn said...

lorr berdebar-debar untuk temuduga rupanya.... smpai kol 12 malam kerja? huhu bahaya tu pempuan keje smpai lewat mlm. abes nnti nk blk umah naik pe plak. huhhu

oh yer yg pasal scrollbox kat bloglist tu nnti hana watkan tutorial eyy. pernah buat dulu. lupa dah macam mana. nnt hana try google.

rossoneri said...

anna,dorg kata boley claim cab, tapi agak2lah kan naik teksi sorang2 tgh malam..

:D okey anna, ni yang sayang ni heheh