Friday, October 22, 2010

Lagu baru Jay Park (Park Jaebeom)

Ingat lagi tak Park Jaebeom yang dulu anggota kumpulan 2pm itu?..
yang sekarang ni menjadi artis solo....

Dia sudah ada lagu baru...
(sebenarnya dah lama keluar, tapi sebab malas nak update blog macam ni lah)
Ada dua lagu single, iaitu Speechless dan Bestie..
dan boleh dibeli di itunes hanya RM3 lebih je...
atau pun beli di laman webnya www.jaypark.com

Disebabkan dia sekarang bermula dari bawah...
jadi belilah yang original...
MySpace
kalau tak nak dia ni muflis....

credit to www.jaypark.com


sebenarnya aku tak minat muzik ala2 R&B nih..heheh
Tapi disebabkan ada seorang gadis comel dari Filipina ni nyanyi lagu Speechless..
Terus aku suka lagu Speechless nih..
Sorry Jay, she's the one that makes me love this song...
lalalalala..

credit to youtube sabywabbeh

Jom nyanyi lagu Speechless ni sama2
I know it's hard to imagine this
to end up without the kiss
from the one that you have loved for so long

I know it's hard to imagine this
can't live up to havin' kids
knowing that the thought is long gone

I've come to the conclusion
that we are both losin'
what we've come so far to build

And there is no confusion
no gimmick, no illusion
to how sad it makes me feel

Chorus:
I'm speechless
Can't believe it's over now
Why did we take this route
happily never after

I'm speechless
Feelin' far from sober now
I'm gonna be hung over now
'cause nothin' else matters

Should I drink my tears away
There's nothin' left to say
But let's just hope for a better tomorrow

No plan to make a stay
No not another day
Inaudible drownin' in sorrow

I'm speechless  4x
I can't believe I'm still standing
I can't believe cloud nine's landing
Lost grip of love when I thought we had this
Friends or not, we're damaged

We learn to walk and to talk and laugh and cry
Why is it so hard to learn to say goodbye?

I could've sworn I was stronger
I wish I could've had longer

It's time to wake up from the dreams
and make up for the things
I set aside when we were together
but everyone and everything
didn't wanna wait on me
can't expect a sudden change in the weather

Chorus:
Please help me

Nobody can hear me baby
I cannot breathe
I know God may just take me but
I cannot leave

I'm in this way too deep
to swim myself ashore
I need your help

Chorus:
I'm speechless...

11 Masuk GoaLLLL:

NICK IRFAN said...

mcm menarik je tgk kena download ni.. thnkz!

meo_kucing said...

micheal jackson still the best...

darkbatman said...

speechless ne mcm lagu ade band pompuan nyanyi..ape eh.. yg nyanyi lagu bola 2 tp bkn shakira..

Zairie Husin said...

ali mamak lagi top kot. hehehe

pawaka19 said...

lec saya suka sgt lagu2 2pm ni

New Entry "Si Penggila dan Si Buang Tebiat , Remi Gaillard"

Anna Boleyn said...

sedap gila suara girl ni. hana suka dengar bila part yang dia nyanyi 'i'm speechless' 4 kali tu. dah start suka lagu ni gak. hehe ;)

Zuewairy said...

best... tq sharing... nak donlod.. hehehe

NICK IRFAN said...

yup! mmg best... layan jgk lagu ni... hehe

rossoneri said...

Nick,heheheh menarik kan..

meo,mmg lerr...legend kot

darkbatman..uit,sape?tau shakira je..

zairie,hahahaha ada ke ali mamak..

mel,haha 2pm tu hot sangat,mestilah pompuan suka..hehe..

Anna,sedap kan kan

zuewairy...ok..

touya said...

dah dengar , rasa cam tak berapa nak suka lah

Tomato Gurl's Life said...

hensem je mamat ni..maaf buta sikit bab artis luar :)