Thursday, October 28, 2010

My girlfriend is a Gumiho..

Ini lagi satu drama Korea aku tengok...
baru je habis tengok online...
Bestlah juga cerita nih..
My Girlfriend is a Gumiho...

(credit to dramacrazy.net)

Kisah lelaki ni yang terpaksa jadikan seorang perempuan Cun dan comel ni sebagai Makwe dia..
Masalahnya perempuan ni bukan manusia, tapi Gumiho..
ikut mitos korea,Gumiho ni lebih kurang macam anjing jadian..?? (Fox lah)
Tapi lama kelamaan lelaki ini pun jatuh cinta sama itu perempuan...
(Biasalah tuh, cerita macam ni, sangat klise)..
Yang bestnya cerita ni Heroinnya sangat comel (Shin Min Ah)
pandai dia berlakon..
dan ada adegan2 yang sweet2 cute2,
antara heronya (Lee seunggi) dan heroinnya (Shin min ah)...


(credit to youtube rediscassie)

Aku paling suka part 'nomu nomu nomu nomu nomuuuu chua aei'

Lagu dalam cerita ni pun best...

p/s:mula2 agak slow sikit, bagi aku macam bosan lah. dah lama2 tu baru best.

18 Masuk GoaLLLL:

Zairie Husin said...

kak.. hindustan x de ke? hehe

darkbatman said...

dh lame x layan cite korea..klau dlu ak ske cite taiwan...

NICK IRFAN said...

mcm menarik je kena tgk ni... main kat tv berapa? hari apa?

Si Sangkar Hitam said...

aku layan cter romantik jer...jiwang ni

rossoneri said...

zairie, banyaklah hang..buat betul2 kang ternganga kauu..

darkbatman,dulu byk cite taiwan kuar tv,skrg dah kurengg pulak..

nick,kita tgk online,tp ada kuar kat tv astro beyond 393 kot,xingat..

si sangkar hitam...hahaha cite ni sgt jiwang n cute, tgk ler

Fitrihadi.com said...

anjing jadian?? erkk macam scary je

mahira oya said...

best3....korea syok tu..

Anna Boleyn said...

hehe dah bayak gila kan cite korea yang awak tengok? download eyy?

Tomato Gurl's Life said...

wah cam best..nak tgk jgk!

NICK IRFAN said...

oh... ingatkan ada kat tv 8 ke? sbb sy klu nk tgk online susah sikit intenet ni x berapa laju sgt....

marina anakcikbob said...

ooo..suke korea ek..

rossoneri said...

fitri,xscary lohh..

oya,heheh yeahhh

anna, hahaha tau xpe,dasar xada keje macam ni ler jadinya.xdownload pon,tgk online je

tomato, tgk lah.kat web dramacrazy.net

nick,hehe kita xtgk tv lah.kita banyak tgk online je.

rossoneri said...

marina,hmmm boleh laaah.hehehe

Lady SharpShouter said...

intenet slow.kl idak suka jugak cite2 camni.nk tgkkk.. wowowow

phreak id said...

shin mi ah yang berlakon "a love to kill" dengan si Rain tu.. pergh..

i loike... i loike... hehehe



>>My Latest Entry<<
Terjah Blog Gomol?
Tragedi Hospital
Ayat-Ayat Terbaru Blog Namewee

rossoneri said...

lady sharpshouter,nampaknya kenalah kamu beli dvd huhuhuu..

phreak-id,a'a dia penah berlakon dgn rain tuh..hehehe

Anonymous said...

kat astro byond dah abis cite ni...
channel 393...gambar hd...subtitle bm...

women Fashion said...

hahahaaa, luu ya My girlfriend is a Gumiho