Thursday, October 14, 2010

Adam Lambert 14/10/2010

Hari ini Konsert Adam Lambert di Stadium Putra Bukit Jalil....
Eheeee, cek tahulah ramai tak suka Adam di Malaysia...
sebab mamat gay kann...
Tapi aku bukan suka dia sebab dia gay..
ada ke orang yang minat penyanyi tu sebab dia gay...
kalau dia gay sekali pun tak semestinya dia kena minat penyanyi gay okey...

Apa yang penting aku suka gila SUARA dia..
sangat sedap bila dia buat persembahan secara live...
tak macam sesetengah artis memang membazir duit tiket je nyanyi live hancur...
DAN, lagu dia pun tak ada lah lirik macam Lady Gaga atau Katy Pery okey...
lirik dia semua gedik2 je..tak ada yang tak senonoh...



Tiba2 emo sekejap...aku menaip ni pukul 1 pagi kot...
terlebih excited sampai tak boleh tidur...
lalalalala mesti menyirap je kalau kawan/adik aku baca...
mwahahahahha...

Sony Music Malaysia, memang best aku cakap...
dorang anjurkan banyak gila contest untuk jumpa dengan Adam, untuk dapat tiket vip...
best kan..bukan satu contest...tapi banyak..dan semua aku tak join...hahah
duit tak ada nak beli DVD Tour Adam (kena beli dvd ni baru leh masuk)...dah habis kat tiket...
Tapi untuk hari ini pun ada contest lagi (best kan)...
datang antara pukul 5.30-6.00,
Pakai 'glemer-glemer' 'bling2' ke,
pastu ambil gambar depan pintu stadium tu (orang tu tangkapkan gambar rasanya)..
nanti dia akan pilih 5 orang untuk jumpa Adam...weeeee
Tapi tak mengharap tinggi pun, sebab cek tak Hot...
(sweet je)...

8 Masuk GoaLLLL:

~cahayaratu~ said...

sweet ke??hahaha

mizzura said...

agaknye..yang ramai2 polis ngan bas ke arah bukit jalil tu ada adam lambert kot...

rossoneri said...

ayam, sangattt sweet mwahahah..

mizzura, hehehe ye lah kot..

♥yaya♥ said...

adam lambert bkn gay ker? heekkss :p

http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2010/10/sapa-la-yang-takmau-iphone-3g-16gb.html

mahira oya said...

adam lambert lagu sedap..muka jambus..

ken said...

AL is cool =)

rossoneri said...

yaya, jadi kenapa?

oya, kan sedap kan..

ken, ooo yeahhh

♥yaya♥ said...

xda pa..saja bertanya :)
jangan marah tuan rumah :)