Monday, April 18, 2011

Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad

Haaaaa, tajuk tuh memang aku copy paste dari Cik Ailebiu (lab u too haha)
Sebenarnya kan..apabila dunia kita tak bergerak, meskipun masa pantas bergerak..
Lama-kelamaan, kita dah lupa kita ada perasaan..
perasaan gembira, marah, sedih semakin lama semakin hilang...
Yang tinggal cuma kecewa dan bosan....
Ini semua boleh terjerumus ke arah, yang kita tak sangka...(lol)
Jadi, bersyukurlah kamu ada perasaan,
bersyukurlah jika kamu rasa marah, sedih, sekarang..

Ketika aku bosan, aku suka dengar lagu rancak...
Iaitu apa-apa lagu Faizal Tahir dari Album Adrenalin..
Contoh seperti lagu Adrenalin, Bencinta, Karma..

Paling suka lagu nih, walaupun lirik dia sedih...

Kalau aku Stress aku dengar lagu
Tonight-Big Bang

Kalau aku Kecewa/Frust, aku dengar lagu
Nell- Time spent walking through memories
G-dragon- Obsession

Kalau aku rasa Lonely coz no love hahaha
Ai Otsuka- Planetarium


Sekarang Aku sedang Tertekan Berdebar Menanti Hari Esok..
Aku dengar Lagu yang boleh aku menjerit dan melalak...
Bruno Mars- Just The way you are
Taeyang- Only Look at Me & Wedding Dress

Kesimpulannya: All negatives mood hahahah

10 Masuk GoaLLLL:

cik aiLebiu said...

eh mana aci main skip day 1-day 14! hahahha...

alaa semua lgu xpenah dgr....

apa yg ada esok? tunggu apa? ce cite ce cite..

azi nur said...

ha.ah mase sangat cepat berlalu seyes memang tak terjangka cepat je abes bulan 4 kan...


suke peyjal..hukhuk

Fariq said...

aku pape pon pon tetap dengar lagu syarina.. kehkehkeh.. rasa nak nyanyi2 kat kotak komen ni..

latest -
Kahwin Sepupu Atau Orang Lain?

NICK IRFAN said...

mcm2 lagu ada smuanya best2

Fitrihadi said...

terima kasih kerana sudi dengar lagu saya.. tanpa awak siapalah saya...

















eh eh ter-perasan lak.. hehehe

Ain Zulaikha said...

best jugak eh lagu karma yang faizal nyanyi.. lagu just the way you are pun best gak..


**sorry sangat lambat reply jejak ;) peace..

Raji berkata said...

eh lagu kau mcm xkena dgn keadaan
hahaha

intan.maisarah said...

try "happy- by mocca"

catherine- said...

layan la opick.
ai suka

==""

wpun ai berjiwa horny


errkk..

aLieF si Muncung ManiS said...

kalau alief,kalau stress,,akan dengar lagu doraemon...haha..kidding