Sunday, April 3, 2011

Lelaki, boleh buat ke?

Sempena, Ac Milan menang 3-0 lawan Inter Milan..
2 Gol dari Pato, 1 Gol dari Cassano...
Dan disebabkan aku bengang aku tak tengok..
Maka, video di bawah, bawah lagi ni, walaupun tak ada kena mengena langsung..
Sekurang-kurangnya aku rasa woooooo....
Tak pelah aku tak tengok, yang penting AC Milan Menang...
Kekal tempat pertama yoooooo
 "Yeah"
"Apsal awak tak datang. Saya dah sediakan kerusi untuk awak duduk sebelah saya"
"Oh, i'm sorry Pippo"

Berbalik pada tajuk..
(Panjang introduction ye)
Ditujukan khas buat lelaki yang pandai main bola sepak..
Korang boleh buat ke trick nih...



Nampak tak? Tak nampak tengok ler kasi besar..
Gempaklah Messi...aku kagum..
Ti amore Messi..
Tapi saya lebih Ti amore Pato eh Pippo...mwahaha..

p/s: Pictures all from AcMilan.com
p/s: I'll Be Back~ hahahahahaha. Semalam kawasan rumah aku sesak woo gara-gara AF..

10 Masuk GoaLLLL:

skandaLdariLangit said...

messi memang gempak. hik3 :p

The Crow Empire said...

heheh.. pe barang milan. koh3.. inter nak fokus pada uefa. tu yg bagi je menang. koh3..

fuh~ messi memang terbaik. Skill die sume memang macho. Tu sebab fc barca sentiasa terbaik. kalau masuk Man U? mesti lagi gempak la messi. koh3..

tapi esok2 kalau messi dah tak best. mane die tercampak? of koz la ke dalam milan. keh3.. tgk je la nasib si ronaldinho dan ibrahim movic. hehe..

(^___^)

Rina Rossoneri said...

amboi macy,bkn main suka hahaha

amboi gagak oiiiii...hahahah,pak berahim masuk milan gempak okeyyy.. ronaldinho tuh penyeri je..haha..
wpun yg dlm milan tua2 tapi gempak bkn mcm MU..lalalalaaaaaa milan jadikan player tu gempak sbb mrk bkn bergantung pada 1 person, wekkkkk hahah

Raji berkata said...

woahhh gempak2 ;D
ak pernah tgk gak org men skill2 football nih tapi dia bkn football player lah nama dia remi gaillard
try usha kt youtube ;D

aNiS aNiSa said...

kalau sy ley wat cmna??

ada hadiah yang menarik ka hehehe

latest entry : Best View~

Zik said...

messi diantara pemain termahal didunia...

aLieF si Muncung ManiS said...

wahhh..rosseneri minat bola jugak..cool la kalau pompuan minat bola..huhu..nama penuh alief pun ada messi gak..nama alief lionel alief messi..hehhee

bunga said...

hehe..goooollll..

Whoopz said...

king messi.. Show no mercy.. :)

NICK IRFAN said...

huh! sekalu 2 biji bola masuk? hebat messi ni