Friday, August 14, 2009

REPLY POST...

post ini khas utk sape2 yang kutuk momo....ataupun mungkin akan ada org y ckp 'bukan kutuklah,tapi menyatakan pendapat'...apa2 je lah...

tak tahulah kenapa tibe2 momo dijadikan mangsa pula...
sedangkan momo tidak buat apa2 pun..
ada ke kata momo ajar org jadi paparazzi...
y snap pic bukan momo,y kenal org tu dr blkg bukan momo.
'ish', kata kite ajar dia plak kannnn...
xbaik tauu...
tapi kan xguna la bg alasan apa2 nak pertahankan diri..
sbb mereka2 ini ada 1001 atau lebih alasan...
dan mungkin skrg ni mereka sdg mencipta alasan..
atau mungkin ada org akan kata 'bukan alasan lah'..
mereka juga kata mahu jadikan momo famous di blog..
haiyaaaaa xperlu lahhh...
momo xsuka publisiti2 nih...
momo kan low profile, n sweet..
hahahahahha...

ini ada satu perumpamaan
'selagi ada air, selagi itulah alasan2 ini akan terus dicipta, penciptaannya mengalir seperti air, dan boleh dijadikan kuah...dan membeku menjadi ais kream,...dan selagi ada orang yang hirup kuah seperti miss pejai dan makan ais kream seperti ratu scandal...maka, alasan2 dan gosip2 ini akan terus tercipta...di blog'..

hahahahahhaha

7 Masuk GoaLLLL:

mya... said...

perh...ayat ko mmg xleh bla...mne ko dpt perumpaan 2?
gle klasik dow...
huhuhuhuhu...yek la...aku insaf la...
huhuhuhahahaha

rossoneri said...

hahahahaha...xperlulah ko nk insaf2...ko insaf sehari je pun..hahahah..

KaCaNg87 said...

sehari je ke mya?ahhaa..xrok cetong org ganung ckp..hohoh

kueyteowkungfu said...

hahahahaha.
pergh~~
mkn dlm siot...hahahahahaha.

ala...momo marahkah?
ni juz usik2kan sje la...
hdup msti hepi keyh!

momo sweet n low profile~~~
muhahahahaha.=p

rossoneri said...

hahahahah eh hello,xkuasa nyah marah2 ni tau..apa kelas terasa2 ni...dah kate namanya gurau kotttt... alahai nyahhh,ko niiii.. best tak perumpamaan aku tuh...khas buat korg hati2 kering ni...auwww..

kueyteowkungfu said...

besh3!
xsangka ak ko seseni ini.hahahahahahaha.

de2 je idea ko dtg m'curah2.muahahahahaha.

le curik x prumpamaan 2 beb???huhuhuhu.

rossoneri said...

hahahah...boley,tp ko kene letakkan nama aku tuh.kalo x plagiat namanya.hahaha..nilah kesannye jika tension..wahahahha