Tuesday, August 11, 2009

kelakar lah arinih~

arini macam hari mengutuk pulak....
smua org pakat nak kutuk dalam blog....
hohohohoho...
tapi momo kan 'baik'...
momo tak kutuk dlm blog momo pun...
cume kutuk kat blog org lain je...
best,bagus utk terapi...

part 1 yang kelakar...
icecream nak kenekan orang...
tapi last2 kene kat diri sendiri balik...

part 2 yang kelakar...
hari ni, miss pejai buat pengakuan cinta secara terang-terangan...
xpernah dibuat orang...
rekod suara dlm software SA,
then without headspeaker..
openly the speaker..
play the record..
"saya sayang tutttttttttt"...
rakaman ini dimainkan dengan kuat...
bersama kehadiran MR Kopi Sejuk...
MR Kopi Sejuk hanya mampu menggelengkan kepala..
dia sentiasa tergamam..
melihat PERILAKU miss pejai..
mungkin inilah pertama kali dalam sejarahnya..
dia berjumpe student macam ni..

6 Masuk GoaLLLL:

kueyteowkungfu said...

a'ah kn...ak br prsan y ko ni mmg minat kutuk mngutuk ni tp ko xpost ea...

ko kutuk kt blog2 org2.bgs3!
1 strategi y bgs!hahahaahahahaha.

ei...momo xbek woo...huhuhuhu.

tp ri ni mmg xle blah la miss_pejai nyer perilaku.x tcapai di akl ku~~~ hahahahaha.

Be who you are said...

Brp kali nak bg tau bukan mengutuk. Miss Pejai ni slalu slh guna terma kata. Ckplah 'BERI PANDANGAN YG MEMBINA' tu sepatutnya terma yg digunakan tau...Ish...

Mana tau org yg baca dpt ilmu dan ilham bg perbaiki diri.

Momo ni mmg...Nak bg diri bersih tp nama Momo Pontianak!!! Haha...

rossoneri said...

eh dia y tiba2 kata kite pontianak.. muke L dia kata muke pontianak..muke ensem2 mcm tu...

bio-jai said...

amboi3...momo ko suke suki je eh..

nk kutuk kat blog owg lain je..wkakak,

xmo gune blog sendiri..ciap ko aku pk kan cara nk anto ko kat tempat asal ko kembali...

wkakak

bio-jai said...

eh...

aku pon xperasan ape yg berlaku hr nie...mrX 2 yang g layan aku pehal..

dah la aku nie mmg sengal+menget...masya_Allah sok aku berubah la...

tymmoe23 said...

masya allah..
mst ko ni student kesayangan mr kopi sejuk ek..
bkak pintu n terjun sekarang..
huhuhu...