Tuesday, January 19, 2010

si COMEL dah tak takut


lagi sekali kisah anak buahku, hazimah...(dia baru potong rambut)

mula2 memang dia menangis di tadika..
nak tahu kenapa dia menangis?..
sebab, that teacher speaks full in english lah..
jadi dia tak faham...
jadi dia menangislah..MySpace
hahahhahahhaha, aku rasa sangat lawak..
sebab hazimah ni sangatlah gangster..
kakak dia pun tak menangis masa mula2 masuk tadika..
tadika itu adalah tadika yang sama dengan kakaknya..

tapi hazimah ini tak akan selama2nya menangis..
sebab apa?..
teacher dia ni, pergilah suruh dia main gelongsor
(dah tengok muridnya menangis kan)...
dengan suka ria dan rela hatinya,
hazimah ni mainlah gelongsor...
selepas itu, dia dah tak peduli apa...
faham ke tak faham ke teacher tu cakap..
dia main hentamm je membebel..
asalkan dia dapat bercakap jadi dia tak menangis..
siap mengadu kat cikgu kwn dia suka gado..
sabooooo je lah...

video

2 Masuk GoaLLLL:

KaCaNg87 said...

hehe...klaka la ank sdare momo ni..kim slm dye eh^,^

rossoneri said...

hahahaha..ok t kite kem salam kat dia..