Saturday, January 23, 2010

MOOD=> PROMOSIKAN ORANG

lepas letak yogurt di mukaku,
dan keringkan selama hampir satu jam,
terasa segar mukaku..
wah~hahahah...MySpace

oklah, aku baik hari ini,
nak promosikan orang.

presenting, my friend, MEORMySpace....erk dia laki tau haha
he has the most beautiful voice i ever heard...
LOVE karok with him...
his voice makes our heart melting...MySpace

video
soryylah nok, video tunggang terbalik..
maklumlah kawanku ini tak suka diambil gambar,
hahahah ini sahaja video yang dapat diselamatkan..
yang lain semua susah nak ambil video..
(kalau dia tahu aku post video ni, adeiiii masak den)

ok, next person that im going to promote..
wah!..
adik faizal tahir...hahaha
(jangan marah kacang chan)..
video dia ni lawak habis (bagi aku lah)..
suara dia sedap tapi sengal gila dia nih..
habis hilang tensi aku pasal kerja bapak diang..
mehlah tengok nok-nok sekalian...
anas tahir
(click this)

seterusnya.....
aku nak promosikan lagu pulak..
SELAMAT MALAM SAYANG~
daripada siapa???..
mestilah FAIZAl TAHIRMySpace
(composed by audi mok n faizal tahir, mungkin lah haha)

Biarkan berlalu
Semua kepedihanmu
Lelapkan matamu
Biarkan mimpi membawamu
Ke mana kau mahu
Selamat malam
Tidurlah sayangku
Siang kan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Biarkan berlabuh tirai kisah semalam
Yang indah itu ada padamu
Dengan setiap impian dan harapan
Selamat malam
Tidurlah sayangku
Siangkan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Kan ku menjadi arjuna dalam mimpi-mimpimu
Kan ku panah tepat ke jiwamu atas nama cintaku
Pari-pari ku utus bawa kau ke sini lagi
Terhapus semua air mata dengan senyuman

Selamat malam sayang
Selamat malam kasih
Selamat malam sayang
Woooo...

Selamat malam sayang
Selamat malam kasih
Selamat malam sayang
Woooo...
Tidurlah sayangku
Siangkan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Selamat malam
Tidurlah sayangku

pertama kali aku dengar lagu ni,
meremang bulu roma aku..MySpace
(aku pandang gak kiri kanan sbb time tu aku dgr kat bilik sorg2)
yang pasti best sangat...
tak sabar nak tunggu album dia keluar..
sebab aku tahu, mesti best!

6 Masuk GoaLLLL:

KaCaNg87 said...

x aciiiiiiii..huhu..

rossoneri said...

HAHAHAHAHA apa yang xacinya... hahahahahahha

Fafa Rahfa said...

sayang meor!!!

rossoneri said...

fara, ada org ckp sore Meor sedap!! bestnya dapat promote dia...hahaha syhhh jgn bgtau meor tau, t dia xnak nyanyi dgn kite plak

F U N F A B U L O S I T Y said...

huiii-best tu cik rina
nape dia tak masuk af?huhu(tgh demam af ni-errkk);D

rossoneri said...

penah gak suh dia masuk..pastu dia '***** ko,xlayak aku'.. hahahah..stiap kali ktorg puji sore dia je,mesti dia mencarut..hahah kang kalo pengkritik puji dia,habes dia mencarut terus terkeluar hahahaha