Sunday, December 27, 2009

semalam..seharian.. melalak n melantak - all 4 fara

hoohoooooo...

dsbbkan bdk kecik nk pindah ke bangi(wpun gaya dia mcm pindah ke paris),
jadi kami pun buat konon2 celebrate perpisahan la..
mule2 melantak di oldtown,


pastu barulah aku, farah aka bdk kecik, cek eza, nuek,
pergi menonton wayang bersama...
iaitu cite princess n frog..
boley leeee...
dan hahah kan aku sudah bilang,
aku tidak mahu menonton wyg di sblh nuek,
jadi aku n cek eza cpt2 melarikan diri dr dia.
jadi nuek duk tepi skali bsama dgn fara,
wawawawaw
muke dia sgt bengang,
dan terus jd baik duk sbelah fara..haha



lepas tu,mcm biasa..
teman nuek shopping..
biasalah org exec ni keje shoppinggg je...
dia beli kasut n baju,tu pun ada ati nk carik sluar
(wpun sblm tu dia ckp xnak beli sluar)..


(pening pale ramai org)


lepas tu ktorg g karok..

(org disebalik kamera ini adalah AFIQ,dsbbkan dia artis y hot,jd gambarnya tak boleh dipaparkan melainkan dibayar)

(fara, steady ok..haha)


tapi sbelum tu,
fara kene gastrik sbb dia xley kene sjuk..
so, lepas ni kalo tonton wayang,
perut dia tu kene sapu minyak,then smbur perfume..haha
pastu g la karok dgn pakdin muke mencuke
sbb lama tunggu..wawaw..


lepas karok2, dgn pakdin y gile karok..
y xtahannye keje dia asyik tekan button STOP je..
betul2 membuat penjimatan masa..
pastu marah2 pulak kalo lambt pilih lagu...
hahhahahaha

klakarlah pakdin..
then dgn nuek y MONGOK tu, eeee dia tu kalah nono tau..
dah la mulut xreti dok diam,
tgn tu pun sama,
suke jerit2 cam tarzan..
my ears very sensitive okeyyyyy..

plus dgn cek eza y kecoh, ya ampunnnn..
dia buli pakdin, pakdin tu meronta mcm org kene tuttttttttttt
hahahahhahaha



lepas karok2 (lol bape kali aku habak)

(ktorg dlm toilet,sj lmbt2 kasi dorg tunggu,wawawa,ktorg tipu ktorg sesat haha)

ktorg g MELANTAK againnn...
kat izzati ...

wpun mknan xdela bape sdp..hentam je lah..
then balikkkkkkkkkk

5 Masuk GoaLLLL:

Fafa Rauna said...

wow! i like this post very much!!

sangat best lepak dgn korang semalam!

rossoneri said...

like it like it ahaaaaaa... hahha

Fafa Rauna said...

bila baca balik, rasa suka nuar! hahaha!

aku gile!!! ;D

rossoneri said...

hahahahhahaha....

chek ezza inchik man said...

hahaha fara kan mmg suke dia dari skola..
haha teruskan mengfolow dia k..

haha best gile time tu,..

nnt kite wat lg k..
hehe