Tuesday, September 1, 2009

TODAY~HOHO

finished peta kosa ilmu...sent
finished draft bab 1...not sent yet(tmrow je lah)...printer la ni buat hal

pukul 2 ada lab komputer..
macam biasa, kelas itu kelas y plg fun...
gelak aje memanjang...
kemudian...tiba2..
momo telah DIARAHKAN kene stay till all students finish..
haihhhhhh...(baru nk blk cpt)....
momo pun tunggulah mrk ini..
y buat kerja tu momo xkisah...
tapi makhluk2 y dah siap kerja nih...
sementara tunggu y belum siap lagi ni..
makhluk2 ni pun buatlah konsert...
xtahulah lagu apa dorg ni nyanyi..
tp ada version rap n dangdut..
momo pun redha n sabar je lah...
menjadi penonton part-time..
bersama dgn momo y menjadi mangsa kene dengar..
ada lah lagi 3 org nih...
y belum siap kerja tu lah y kesian..
nk buat kerja pun xtenteram..

tp xapalah..
wpun sore makhluk2 ni xsedap...
tp fun juga lah dgr...haha..

also check out these blogs
~Hang Tuah~
~cerpen~

12 Masuk GoaLLLL:

KaCaNg87 said...

haaaaaaaaaaaa?ad konsert pree ke momo?
sapekah mereka2 i2?

hehe..sib baek kacang da blah awal..nt kang x psl2 t'ngiang2 suare makhluk yg wt konsert ni..haha

suare misz pejai pon kacang leh ingat2 lg..waakaka

jgn marah ea misz pejai..

rossoneri said...

ala kacang..kacang bley teka punye sape y wat konsert tu..xpayah sebut nama pun dah tau..xada org lain, makhluk2 tu je...hahahah..konsert free pun, kacang xhingin nye nk dgr..haha:peace

KaCaNg87 said...

haha..mesti makhluk yg sme gk nih?btol x momo?

sweet honeyb said...

Haha...kesian momo... Tapi, tak apalah sebab ada konsert free ma!!!suara tak sedap pun tak apa..asalkan kelakar sudah!!!Tapi telinga momo didera pulak..Heheheh...siapa yang mengadakan konsert tu jangan marah ya...Tapi tak best la sebab tak dapat tengok live...pastinya kelakar!!!gals nx time sing again yeah...hahahahah....

kueyteowkungfu said...

boleh!hahahaha.
slagi de pmintaan kmi akn wt!huhuhu.

juz wait 4 da nex show!hahahaha.

cant wait!hahahaha.\(^,~)/

p/s: de spe2 y nk sain???hahahahaha.=p

rossoneri said...

tiba2 plak ada org mengaku...hahahahahaha...

kueyteowkungfu said...

kueyteow ngaku sbb de pmintaan.ahax!
honey b mkesure u come dis saturday k.we'll having da show after traweh!ahax!=p

KaCaNg87 said...

haaaaahaha..da th sape yg wat konsert 2..ciap ngaku lg tuh..ngeeee..

nk wt show sabtu ni? duet ngn misz pejai ke?

bleh ni, kacang nk snap pic utk esaimen fotografi..wakakaka

buleh?hehhe

rossoneri said...

jgn lupe letak dlm facebook skali kacang gambar tuh...ngeh ngeh...

KaCaNg87 said...

buleh3..sape2 yg b'kenaan 2 memg kne wt konsert laa..ngeeee

tymmoe23 said...

mne de konsert pun lepas traweh..
pnt jer tggu..
smp terbakar kain aku tau..

rossoneri said...

hahahahaha ye keee tymo???kain terbakar??cam ne ley terbakar,sape y bakar????..

laaa mcm mana nih,korg bley plak batalkan konsert...ish..kesian tau peminat2 (bkn aku)