Friday, September 4, 2009

Semalam

hohooo...

semalam pergilah jumpe dgn U KNOW WHO..(haha)
sbb ada masalah skit nak tanye dgn dia..
pastu setelah puas jumpe n bincang...
kira2 15 min mcm tu...
maka selesai lah..
xtau kenapa stiap kali lepas jumpe U KNOW WHO ...
mesti kepala terus blur...
rasa macam..
ada kepul2 awan yang berarak atas kepala ni..
lepas tu rasa macam awan tu nak mendung...
dan sedang memberatkan diri dengan wap2 air ...
yang bakal hendak diturunkan hujan..
haaaa itu lah y aku rasa...

yang pasti U KNOW WHO baikkk sangat...
aku cakap nak jumpe lepas kelas jepunku...
tapi dia ada hal pula waktu tu...
pastu aku pun buatlah muke cute cat..

pastu dia cakap..
'xpalah,saya tangguhkan hal tu..nanti jumpe saya lepas awk habis kelas..'..
aisey..
time tu rasa terharu gile ahh...
dah la kite ni sengal2 alam wat kerja..
tapi dia begitu baik sekali...
huhuh...

6 Masuk GoaLLLL:

KaCaNg87 said...

sapekah dye momo?

penyelia momo ea?

baeknye dye..hehe

rossoneri said...

ngeh ngeh ngeh..ala U KNOW WHO cam dlm harry potter tuh..hahahahha...

KaCaNg87 said...

haish..puas sudah ku pk momo, sape plk cm dlm harry potter 2?emm

CiK LaNgiT said...

aik momo xkan penyelia kite kot....sape la org yg baik ati sgt 2...gtau la...huhu

F U N F A B U L O S I T Y said...

woaaaaa-kata2 yg penuh makna tuu-"rasa macam..
ada kepul2 awan yang berarak atas kepala ni..
lepas tu rasa macam awan tu nak mendung...
dan sedang memberatkan diri dengan wap2 air ...
yang bakal hendak diturunkan hujan.."-ekekeke-best2 ;D

rossoneri said...

hahahahahah...betul, xpenah rasa ke cam tu..hahahahahha